Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι θα είναι το ανανεωμένο VW Passat;

Ελλάδα 18:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι θα είναι το ανανεωμένο VW Passat;

ΝΕΑ

Έτσι θα είναι το ανανεωμένο VW Passat;

ΝΕΑ

O κύκλος φρεσκαρίσματος για το VW Passat πλησιάζει και το ανανεωμένο μοντέλο αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του εντός του 2018. Μπορεί ο κατασκοπευτικός φακός να μην το έχει εντοπίσει ακόμη σε πραγματικές δοκιμές στο δρόμο, αυτό όμως δεν μας εμποδίζει από το να φανταστούμε πώς θα μπορούσε να είναι αυτό το φρεσκάρισμα. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η Volkswagen προτιμά να μην προχωρά σε μεγάλες αλλαγές κατά την ανανέωση στο μέσο της ζωής των μοντέλων της. Το Passat ωστόσο σύμφωνα και με το σχέδιο που έδωσε στην δημοσιότητα το motor1 μπορεί και να αποτελέσει εξαίρεση αυτή την φορά.

Επηρεασμένος από το Arteon αλλά και το νέο Touareg ο άνθρωπος που επιμελήθηκε το φρεσκάρισμα του Passat για λογαριασμό του motor1, μας δίνει λίγο πολύ αναμενόμενες αλλαγές, με την μεγάλη και νέας σχεδίασης χαρακτηριστική γρίλια να έχει βρει τον δρόμο της και στο εμπρός μέρος του γερμανικού sedan. Μικρές αλλαγές στο πνεύμα της σχεδιαστική φιλοσοφίας της Volkswagen βλέπουμε και τον εμπρός προφυλακτήρα. Για το εσωτερικό του αυτοκινήτου δεν έχουμε καμία αναφορά αν και κάτι μας λέει ότι κάποια από τα σχεδιαστικά στοιχεία που έχουμε δει και στο Touareg θα βρουν λογικά τον δρόμο τους και για εκεί.

volkswagen-passat-640

Advertisement
Advertisement

Προς το παρόν, ελάχιστα πράγματα έχουν γίνει γνωστά σχετικά με την ανανέωση του Passat. Η Γερμανική εταιρία το μόνο που έχει αναφέρει μέχρι τώρα είναι ότι το μοντέλο τους θα διατίθεται ως station wagon (Variant για την VW), ενώ θα υπάρχει και μία υβριδική έκδοση.