Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ετοιμάζεται και το VW T-Cross

Ελλάδα 12:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ετοιμάζεται και το VW T-Cross

ΝΕΑ

Ετοιμάζεται και το VW T-Cross

ΝΕΑ

Το T-Cross είναι ένα από τα 19 νέα SUV που ετοιμάζει η VW για λανσάρισμα μέχρι το 2020. Ο «κατασκοπευτικός» φακός, το πέτυχε κατά τη διάρκεια των δοκιμών σε χιονισμένο περιβάλλον και από τις εικόνες παίρνουμε μια πρώτη ιδέας για τις διαστάσεις του αλλά και τις αναλογίες του αμαξώματος.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Advertisement
Advertisement

Μια πρώτη γεύση από το νέο compact crossover της VW μας δίνει την ευκαιρία να έχουμε με τις εικόνες που δημοσιεύει το Motor1.com. Από αυτές προκύπτει πως το νέο compact crossover που ετοιμάζει η VW, που θα είναι ένα από 19 αυτοκίνητα του είδους που θα λανσάρει η Γερμανική εταιρεία μέχρι το 2020, έχει πραγματικά πιο «κρατημένες» διαστάσεις από τα μέχρι τώρα crossover/SUV που έχει παρουσιάσει.

2018-volkswagen-t-cross-cuv-spy-photo-boi-530

Οι αναλογίες του αμαξώματος δείχνουν ένα μοντέλο που πέραν της αυξημένης απόστασης από το έδαφος, έχει και αυξημένο ύψος που σημαίνει πως η ευρυχωρία για τους επιβάτες θα είναι δεδομένη ανεξαρτήτως αναστήματος και στο πίσω κάθισμα. Το T-Cross θυμίζουμε βασίζεται στο πολύ δημοφιλές Polo και χρησιμοποιεί και αυτό την πλατφόρμα MQB που έχει κάνει τόσο μεγάλη διαφορά σε όλη τη γκάμα των μοντέλων της VW σε ότι αφορά την προσφερόμενη άνεση αλλά και την εξαιρετική οδική συμπεριφορά.

Advertisement

2018-volkswagen-t-cross-cuv-spy-photo-boi-640a

Οι διαστάσεις του T-Cross το φέρνουν πιο κοντά στο Golf- παρά τη δεδομένη συγγένειά του με το Polo. Η αισθητική του βέβαια θα είναι παραπλήσια με αυτή του T-Roc, που σημαίνει πως το πλάτος θα τονίζεται από την φαρδιά μάσκα εμπρός και τις ευθείες γραμμές του αμαξώματος. Στην έκδοση παραγωγής, το μοντέλο αναμένεται να έχει και αυτό διχρωμία στο αμάξωμα, μια αισθητική επιλογή που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής για τα μοντέλα της κατηγορίας, από όλους του κατασκευαστές.

Advertisement

2018-volkswagen-t-cross-cuv-spy-photo-boi-640b

Αναφορικά με τους κινητήρες, δεν αναμένονται εκπλήξεις, με το τρικύλινδρο χιλιάρι σύνολο να είναι το βασικό «όπλο» του μοντέλου στην –Ελληνική τουλάχιστον- αγορά. Η γκάμα θα περιλαμβάνει και μικρής χωρητικότητας diesel σύνολα, με ποικιλία απόδοσης, ενώ δεν αποκλείεται το T-Cross να εφοδιάζεται και με το δίλιτρο TSI της έκδοσης GTI. Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του μοντέλου, αναμένεται να γίνει κάποια στιγμή μέσα στο 2018.

 

Advertisement