Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται η νέα Alfa Romeo 6C

Ελλάδα 11:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έρχεται η νέα Alfa Romeo 6C

ΝΕΑ

Έρχεται η νέα Alfa Romeo 6C

ΝΕΑ

Φαίνεται ότι η Alfa Romeo σχεδιάζει να μας παρουσιάσει ένα νέο sportscar μοντέλο πάνω από την τωρινή 4C, που θα ονομαστεί «6C» και θα ξεκινήσει την παραγωγή του στις αρχές του 2020. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Η αποκάλυψη έρχεται μέσα από το λογαριασμό στο facebook της Pogea Racing, μιας βελτιωτικής εταιρείας η οποία εδώ και πάνω από 20 χρόνια ειδικεύεται στην βελτίωση των μοντέλων της Alfa Romeo.

Σύμφωνα λοιπόν πάντα με την Pogea Racing, μια «πλήρως αξιόπιστη πηγή» έμαθε ότι η Fiat-Chrysler έδωσε το πράσινο φως για παραγωγή ενός νέου sportscar μοντέλου, της 6C. Το πλάνο παρουσίασής του ορίζει ότι μέχρι το 2019 θα δούμε το αυτοκίνητο να παρουσιάζεται, ώστε στις αρχές του 2020 να ξεκινήσει η παραγωγή του.

Περαιτέρω στοιχεία για την 6C δεν υπάρχουν και, σε κάθε περίπτωση η αποκάλυψη αυτή της Pogea Racing δεν είναι μια μεγάλη έκπληξη για εμάς, αφού κατά καιρούς έχουν υπάρξει δημοσιεύματα για την επικείμενη παρουσίαση ενός νέου sportscar από την Alfa Romeo.

Advertisement
Advertisement

Επίσης, με την υπάρχουσα Alfa Romeo 4C να κράτα μια μάλλον… διακριτική εμπορικότητα, είναι δεδομένο ότι η ιταλική εταιρεία χρειάζεται ένα σπορ κουπέ που θα μπορέσει να προσελκύσει τους λάτρεις των μοντέλων της κατηγορίας, πλαισιώνοντας παράλληλα ιδανικά τις κορυφαίες Alfa Romeo Giulia και Stelvio Quadrifoglio. Άλλωστε από αυτές δεν αποκλείεται η νέα 6C να δανειστεί και το μοτέρ της, τον 2.9 lt. biturbo V6 κινητήρα βενζίνης των 510 ίππων.

Σε κάθε περίπτωση, η επικείμενη παρουσίαση ενός σπορ κουπέ από την Alfa Romeo είναι από μόνη της μια πολύ σημαντική είδηση για την αυτοκίνηση και πλέον, αναμένουμε με αγωνία για να δούμε εάν οι πληροφορίες της Pogea Racing βγουν αληθινές…