Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H πιο σπάνια συλλογή Ferrari

Ελλάδα 18:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H πιο σπάνια συλλογή Ferrari

ΝΕΑ

H πιο σπάνια συλλογή Ferrari

ΝΕΑ

Μια μοναδική ιδιωτική συλλογή από Ferrari βγαίνει σε δημοπρασία στην Καλιφόρνια τις επόμενες ημέρες. Η συνολική τιμή εκκίνησης για τα 6 αυτοκίνητα υπολογίζεται στα 18 εκατομμύρια δολάρια και αναμένεται να ανέβει αρκετά. Ας δούμε τα ιταλικά μοντέλα που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον.

Advertisement
Advertisement

166 MM/212 Export “Uovo”: Πρόκειται για ένα σπάνιο μοντέλο με σειριακό κωδικό παραγωγής 024 και πλούσια αγωνιστική δράση. Για την κίνηση του φροντίζει ένα μηχανικό σύνολο 1,56 λίτρων με 186 άλογα. Ανακατασκευάστηκε το 1986.

Advertisement
Advertisement

Ferrari 330 GT 2+2 Shooting Brake: Κατασκευάστηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1960 και αναμφίβολα αποτελεί ότι πιο ιδιαίτερο έχει να επιδείξει η ιταλική φίρμα. Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας κινητήρας V12 με 300 άλογα.

365 GTB/4 Daytona: Μοντέλο του 1971 μαγνητίζει ακόμη και σήμερα το βλέμμα με τα μοναδικά της σχεδιαστικά χαρακτηριστικά. Έχει ανακατασκευαστεί πλήρως πριν ελάχιστα χρόνια και είναι πλήρως λειτουργικό σαν αυτοκίνητο. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην απόδοση του κινητήρα που φτάνει στα 386 άλογα.

Advertisement

Ferrari 250 GT Coupe by Pininfarina (στην πρώτη φωτογραφία του θέματος): H συγκεκριμένη έκδοση κυκλοφόρησε σε ελάχιστες μονάδες, ενώ στην αγορά της Αμερικής παρουσιάστηκε και σε μια διαφορετική παραλλαγή σαν 410 Superamerica. Στην περιγραφή του μοντέλου αναφέρεται ότι έχει διανύσει μόλις 14.000 χιλιόμετρα.

Advertisement

Ferrari Testarossa ‘Monospecchio’: Γνωστή για τη τηλεοπτική της θητεία, η Testarossa είναι μια από τις πιο αναγνωρισιμες Ferrari στην Αμερική. Η version Μonospecchio φέρει αρκετές στιλιστικές αλλαγές.

Ferrari Enzo: Σίγουρα δεν χρειάζονται συστάσεις για τη εν λόγω Ferrari που αποτελεί μια κορυφαία επιλογή για τους συλλέκτες-λάτρεις της ιταλικής φίρμας. Με την σχεδίασή και τις επιδόσεις της σημάδεψε τη σύγχρονη ιστορία της εταιρείας.

Advertisement