Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Η συλλογή του George Foreman (vid)

Ελλάδα 22:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η συλλογή του George Foreman (vid)

Men + Speed

Η συλλογή του George Foreman (vid)

Men + Speed

Ο George Foreman είναι ένας άνθρωπος με πολλά ταλέντα, αλλά το πιο πιθανό είναι να τον γνωρίζετε για την καριέρα του στην πυγμαχία. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε όμως είναι ότι έχει επίσης μια εντυπωσιακή συλλογή αυτοκινήτων. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Η συλλογή του περιέχει πάνω από 50 οχήματα, και μάλιστα μερικά από τα αυτοκίνητά του δεν βρίσκονται καν στο σπίτι του, γιατί τα κρύβει από τη σύζυγό του σε διάφορες τοποθεσίες. Επίσης, τα περισσότερα από αυτά δεν τα οδηγεί, γιατί θεωρεί ότι δεν είναι πρακτικά.

O δημοσιογράφος Graham Bensinger πρόσφατα πήγε στο σπίτι του Foreman για να ρίξει μια ματιά στην ομολογουμένως εντυπωσιακή συλλογή του. Όπως οι περισσότεροι αφροαμερικάνοι κατάγεται από ταπεινή οικογένεια και μεγάλωσε θεωρώντας το αυτοκίνητο είδος πολυτελείας. Θαύμαζε την Chevrolet και γι’ αυτό έχει και τόσες πολλές στο γκαράζ του.

Ο πρωταθλητής πυγμαχίας αποκάλυψε ότι από το σύνολο των αυτοκινήτων του, το πιο ξεχωριστό αυτοκίνητο είναι ένα κλασικό μαύρο VW Beetle του 1977. Αποτελεί το πρώτο του αυτοκίνητο και έχει τόση μεγάλη αξία γι’ αυτόν, επειδή όταν το αγόρασε ένοιωσε πως “τα κατάφερε στην ζωή”. Μπόρεσε να ξεφύγει από την μιζέρια και ήταν κι αυτός μεταξύ αυτών που είχαν αυτοκίνητο, τους οποίους τότε θεωρούσε προνομιούχους.

Advertisement
Advertisement

Δείτε παρακάτω το βίντεο…