Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Η μοναδική μπλε Ferrari GTC4Lusso

Ελλάδα 13:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η μοναδική μπλε Ferrari GTC4Lusso

Men + Speed

Η μοναδική μπλε Ferrari GTC4Lusso

Men + Speed

Το όνομα Lapo Elkann μπορεί να το έχετε ακούσει. Είναι ο Ιταλός κληρονόμος της Fiat, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος και μέτοχος της Fiat Automobiles. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Ένα νέο μοντέλο ειδικά κατασκευασμένο από τον Elkann, μία Ferrari GTC4Lusso σε ιδιαίτερο χρώμα που το κάνει ξεχωριστό είναι εδώ. Οι αποχρώσεις του μπλε τις διακρίνει κανείς τόσο έξω όσο και μέσα στο αυτοκίνητο. Λένε ότι αυτά τα χρώματα είναι σύμβολα του άπειρου, που συνδέονται με τον ουρανό και τη θάλασσα.

Ξεκινώντας από το εξωτερικό της, η Ferrari GTC4 Lusso το ακριβές χρώμα που χρησιμοποιήθηκε ήταν το Scottish Blue (Blu Scozia) σε συνδυασμό με μια άλλη απόχρωση του μπλε που λέγεται Azzurro Lapo. Λογικά λοιπόν και η ονομασία της ειδικής αυτής εκδοχής της πιο ιδιαίτερης και τετρακίνητης σύγχρονης Ferrari ονομάζεται GTC4 Azzuro.

Όσον αφορά το εσωτερικό της GTC4Lusso, κυριαρχεί το μπλε από το τιμόνι και το ταμπλό μέχρι τα καθίσματα και το χαλάκι κάτω. Κάτω από το καπό κρύβεται ένας κινητήρας ίδιος με τον αρχικό της GTC4Lusso. Πρόκειται για έναν V12 6,3 lt που παράγει 680 ίππους.

Advertisement
Advertisement

ferrari-gtc4lusso-azzurro-lapo-elkann-b640 ferrari-gtc4lusso-azzurro-lapo-elkann-c640 ferrari-gtc4lusso-azzurro-lapo-elkann-d640 ferrari-gtc4lusso-azzurro-lapo-elkann-e640