Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Θα δούμε τον Hamilton στο NASCAR;

Ελλάδα 2:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα δούμε τον Hamilton στο NASCAR;

ΑΓΩΝΕΣ

Θα δούμε τον Hamilton στο NASCAR;

ΑΓΩΝΕΣ

Την ώρα που ο Fernando Alonso ετοιμάζεται για την παρθενική του συμμετοχή σε αγώνες αντοχής πραγματοποιώντας για πρώτη φορά τεστ με πρωτότυπο της LMP1 (διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ), ο Lewis Hamilton δηλώνει ανοιχτός στο ενδεχόμενο να τρέξει σε μία άλλη μορφή αγώνων.

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ο λόγος για το NASCAR, το πρώτο σε δημοτικότητα μηχανοκίνητο σπορ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού. Μάλιστα ίσως το κάνει και νωρίτερα απ’ ότι περιμένετε αφού φημολογείται η συμμετοχή του στην ταινία Talladega Nights 2, το σίκουελ της εξαιρετικής κωμωδίας με τον Will Ferrell σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Συγκεκριμένα, όταν ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 ρωτήθηκε από το GQ για το ενδεχόμενο να τον δούμε κάποια στιγμή να αγωνίζεται στις οβάλ πίστες με τα θηριώδη αγωνιστικά αυτοκίνητα του NASCAR, δεν ήταν αρνητικός.

Advertisement
Advertisement

«Αυτή τη στιγμή είμαι πλήρως αφοσιωμένος στη Formula 1 αλλά ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον να το δοκιμάσω, να κάνω μία guest εμφάνιση ή κάτι τέτοιο. Θα μπορούσε να αποδειχθεί κάτι πολύ ωραίο. Άρα δεν το αποκλείω», είπε ο 32χρονος.

ham-baku17-c640

Αν το πάρει απόφαση, θα μπορεί να ζητήσει συμβουλές από τον Kimi Raikkonen που αγωνίστηκε στο NASCAR, αν και σε μικρότερη κατηγορία.