Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Stroll: Θα μας βοηθήσει ο Kubica

Ελλάδα 22:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Stroll: Θα μας βοηθήσει ο Kubica

FORMULA 1

Stroll: Θα μας βοηθήσει ο Kubica

FORMULA 1

Αφού πρώτα έριξε τα πυρά του προς την κατεύθυνση του Felipe Massa, o Lance Stroll εκθείασε τις ικανότητες του νέου μέλους της Williams, Robert Kubica, που ανέλαβε ρόλο εφεδρικού οδηγού και οδηγού εξέλιξης.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ο Καναδός που έκανε πέρυσι ντεμπούτο στον μαγικό κόσμο της Formula 1 οδηγώντας για λογαριασμό της ιστορικής ομάδας, δήλωσε πως δεν έλαβε καμία καθοδήγηση από τον έμπειρο Βραζιλιάνο (διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ) και πως ελπίζει να τον βοηθήσει ο Kubica, όπως είναι σίγουρος πως θα κάνει γενικότερα για την ομάδα.

«Σίγουρα ο Robert μπορεί να μας βοηθήσει πολύ. Ο Felipe βοηθούσε επίσης, στον τομέα της καθοδήγησης της ομάδας με τις αλλαγές κανονισμών, όμως και ο Robert μπορεί να μας βοηθήσει μα τον ίδιο τρόπο. Φάνηκε να έχει πολύ καλή κατανόηση των προβλημάτων που υπήρχαν με το μονοθέσιό μας στις δοκιμές του Άμπου Ντάμπι. Και καλές εντυπώσεις είχε και η Renault για την οποία οδήγησε νωρίτερα, στις δοκιμές της Ουγγαρίας. Νομίζω λοιπόν πως μπορούμε να τον αξιοποιήσουμε και η ενσωμάτωσή του στην ομάδα μας, θα μας βοηθήσει να ανέβουμε ψηλότερα στο grid», είπε ο Stroll.

Advertisement
Advertisement

Πέρυσι η Williams είχε μία μέτρια σεζόν, καθώς έμεινε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας οδηγών, με 83 πόντους στο ενεργητικό της. Οι 43 ήρθαν από τον πολύπειρο Massa και 40 από τον άγουρο Stroll που στο ντεμπούτο του στη Formula 1, ανέβηκε στο βάθρο στον χαοτικό αγώνα του Αζερμπαϊτζάν ενώ βαθμολογήθηκε σε Καναδά, Αυστρία, Ιταλία, Σιγκαπούρη, Μαλαισία και Μεξικό.

Φέτος θα έχει ως teammate τον Ρώσο Sergey Sirotkin.

Advertisement