Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Στις 3 επιπλήξεις… πέναλτι!

Ελλάδα 10:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στις 3 επιπλήξεις… πέναλτι!

FORMULA 1

Στις 3 επιπλήξεις… πέναλτι!

FORMULA 1

Σα να μην είχε άλλα προβλήματα να ασχοληθεί τώρα που έχει μείνει 59 πόντους πίσω από τον Lewis Hamilton στη βαθμολογία, ο Sebastian Vettel έχει ένα ακόμα λόγο να είναι πιο προσεκτικός στους τέσσερις γύρους που απομένουν για να πέσει η καρό σημαία στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Βλέπετε οι αγωνοδίκες του Grand Prix Ιαπωνίας, το πάνελ των οποίων αποτελούσαν οι Tim Mayer, Nish Shetty και Tom Kristensen, επίπληξε τον Γερμανό γιατί απουσίαζε από το τελετουργικό της ανάκρουσης του ιαπωνικού εθνικού ύμνου, λίγο πριν την εκκίνηση του Grand Prix στη Σουζούκα.

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής επέλεξε να μείνει κοντά στους μηχανικούς του που εκείνη την ώρα έδιναν μάχη με το χρόνο για να επιδιορθώσουν το πρόβλημα με την υβριδική μηχανή της SF70H και συγκεκριμένα ένα μπουζί. Αυτό τελικά δεν λύθηκε, ο Vettel εγκατέλειψε και ταυτόχρονα, ουσιαστικά αποχαιρέτισε τον φετινό τίτλο.

Advertisement
Advertisement

Σε ΗΠΑ, Μεξικό, Βραζιλία και Άμπου Ντάμπι, καλείται να κάνει πραγματική υπέρβαση, ελπίζοντας ταυτόχρονα σε ατυχίες του Hamilton. Πρέπει όμως να είναι και προσεκτικός γιατί αυτή ήταν η δεύτερη επίπληξη που έλαβε. Είχε άλλη μία από το Μονακό, όταν πάτησε τη γραμμή εξόδου από το pit lane κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών του Grand Prix του πριγκιπάτου.

Αν πάρει και τρίτη μέσα στην ίδια σεζόν, αυτό θα του φέρει ποινή 10 θέσεων στο grid του αγώνα που θα ακολουθεί.

vettel-japan17-a640Φωτογραφίες: media.ferrari.com