Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Το μυαλό στον Verstappen!

Ελλάδα 10:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το μυαλό στον Verstappen!

FORMULA 1

Το μυαλό στον Verstappen!

FORMULA 1

Μερικές φορές λένε πως οι συμβουλές ενός… παλιούς, μπορεί να αξίζουν σα χρυσάφι! Αν αυτό ισχύει, τότε ο Daniel Ricciardo πρέπει να ακούσει τον Mark Webber και να επικεντρωθεί στο να «νικήσει» τον Max Verstappen!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Το συμβόλαιο του 28χρονου με τη Red Bull Racing ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και ζυγίζει τις προοπτικές που έχει μπροστά του, ελπίζοντας να πάρει τη σωστή απόφαση. Άλλωστε σε αυτή την ηλικία, το νέο συμβόλαιο θα είναι καθοριστικό αφού θα καθορίσει αν θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει τον τίτλο στον μαγικό κόσμο της Formula 1 τα επόμενα χρόνια (διαβάστε περισσότερα σχετικά πατώντας εδώ).

Παρότι λοιπόν το μυαλό του Ricciardo φαίνεται πως είναι ευάλωτο σε αποπροσανατολισμούς, ο συμπατριώτης του τον συμβουλεύει μέσω του foxsports.com.au, να επικεντρωθεί στον «εμφύλιο» στους ταύρους.

Advertisement
Advertisement

«Νομίζω πως το καλύτερο που μπορεί να κάνει, είναι να επικρατήσει του Max. Το ξέρει και θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για το πετύχει. Να το επιδιώξει τους πρώτους 5-6 μήνες της σεζόν και μετά να δει τις επιλογές του», είπε ο 41χρονος νικητής 8 Grand Prix στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

O Webber ξέρει καλά από "εμφυλίους", μετά την επεισοδιακή συνύπαρξή του με τον Sebastian Vettel στη Red Bull Racing

O Webber ξέρει καλά από “εμφυλίους”, μετά την επεισοδιακή συνύπαρξή του με τον Sebastian Vettel στη Red Bull Racing

Πάντως πέρυσι ο Ricciardo εκμεταλλεύτηκε τις ατυχίες του Verstappen και έκλεισε τη σεζόν πέμπτος στην τελική βαθμολογία, μία θέση και 68 πόντους μπροστά από τον teammate του.