Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

H Toro Rosso πιστεύει στη Honda

Ελλάδα 10:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Toro Rosso πιστεύει στη Honda

FORMULA 1

H Toro Rosso πιστεύει στη Honda

FORMULA 1

Το πρόσφατο ντόμινο εξελίξεων στον μαγικό κόσμο της Formula 1, σήμανε το τέλος της συνεργασίας της Honda με τη McLaren και την έναρξη εκείνης με τη Scuderia Toro Rosso. Και τουλάχιστον στις πρώτες τους δηλώσεις, οι εκπρόσωποι της ιταλικής ομάδας δείχνουν να σέβονται περισσότερο την ιστορία των Ιαπώνων, απ’ ότι οι Βρετανοί.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Μιλώντας μετά την ανακοίνωση της επίτευξης συμφωνίας με εφαλτήριο το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2018, ο επικεφαλής της ομάδας της Φαένζα, Franz Tost, τόνισε πόσα έχει πετύχει έως τώρα η Honda. Ελπίζοντας πως οι επιτυχίες θα έρθουν και στο πλαίσιο της συνεργασίας με τη Scuderia Toro Rosso.

«Όλοι στην ομάδα ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τη Honda. Από την εποχή που ο ιδρυτής της Soichiro Honda έβαλε τις μοτοσυκλέτες του στους αγώνες, αυτοί αποτελούν κεντρικό πυρήνα της φιλοσοφίας της εταιρίας. Είναι μία συναρπαστική πρόκληση και ελπίζω ότι και τα δύο μέρη θα αποκομίσουν καρπούς από την κοινή μας εξέλιξη. Η Honda έχει μακρά ιστορία στη Formula 1, η οποία ξεκινά από το 1964, όταν για πρώτη φορά μπήκε στο άθλημα με δική της ομάδα και έκτοτε έχει κατακτήσει πέντε Παγκόσμια Πρωταθλήματα Οδηγών και έξι Κατασκευαστών. Αυτή η κληρονομιά, σε συνδυασμό με την εμπιστοσύνη που νιώθουμε στις ικανότητες της Honda να πετύχει, με κάνουν να πιστεύω ακράδαντα ότι θα έχουμε ένα γόνιμο μέλλον μαζί», είπε ο 61χρονος Αυστριακός.

Advertisement
Advertisement

Μέλλον που όπως όλα δείχνουν, θα φέρει στην «οικογένεια» της Honda και τη «μεγάλη αδερφή» τη Red Bull Racing, από το 2019.