Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Για 3 ακόμα χρόνια στη Ferrari ο Vettel

Ελλάδα 0:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Για 3 ακόμα χρόνια στη Ferrari ο Vettel

FORMULA 1

Για 3 ακόμα χρόνια στη Ferrari ο Vettel

FORMULA 1

O Sebastian Vettel θα παραμείνει κάτοικος Μαρανέλο τουλάχιστον μέχρι και το 2020! Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής επέκτεινε τη συνεργασία του με τη Scuderia για τρεις ακόμα αγωνιστικές σεζόν!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Πολλά ακούγονταν τις τελευταίες εβδομάδες, υπήρχε φημολογία επαφών με τη Mercedes αλλά και όρων που ήθελε να θέσει ο Γερμανός αλλά δεν δεχόταν η Ferrari. Τελικά όμως οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και αποφάσισαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους.

Έτσι το 2018 η Scuderia θα κατέβει με το ίδιο οδηγικό δίδυμο αφού πριν από μερικά 24ωρα ανακοινώθηκε η μονοετής επέκταση της συνεργασίας με τον Kimi Raikkonen. Πράγμα που αποτελούσε και επιθυμία του Vettel καθώς οι δυο τους έχουν αρμονική συνεργασία.

Advertisement
Advertisement

Η ανακοίνωση των Ιταλών περιορίστηκε στα απολύτως απαραίτητα, όμως φημολογείται πως το οικονομικό σκέλος της αγγίζει αμοιβή της τάξης των 50 εκ. ευρώ ετησίως. Έτσι ο 30χρονος έβαλε την υπογραφή του σε ένα συμβόλαιο που χρονικά τον δεσμεύει σημαντικά. Κι αυτό διότι δεν θα είναι διαθέσιμος όταν τα σημαντικότερα αντίπαλα στρατόπεδα θα… αλλάζουν φρουρά.

Ιδιαίτερη σημασία έχουν τα λόγια του μη-εκτελεστικού αντιπροέδρου της Mercedes, Niki Lauda, που λίγο μετά την ανακοίνωση των παραπάνω, επιβεβαίωσε τις επαφές με τον Vettel!

«Είχαμε μία σύντομη συζήτηση μαζί του, όμως όσο πιο ανταγωνιστική γινόταν η Ferrari, τόσο μειωνόταν η πιθανότητα να θέλει να φύγει. Σταμάτησαν νωρίς λοιπόν οι επαφές. Κάθε οδηγός, αν είναι έξυπνος, μιλά με περισσότερες από μία ομάδες. Έπειτα είναι σε καλύτερη θέση στις διαπραγματεύσεις. Και αυτό έκανε», είπε ο Αυστριακός στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Sky Sports.

Advertisement

Έτσι ο Vettel που μεταπήδησε στα τέλη του 2014 στη Ferrari με στόχο να την επαναφέρει στις επιτυχίες, θα συνεχίσει το πλάνο του. Η πρώτη του σεζόν στα κόκκινα συνοδεύτηκε από 3 νίκες ενώ φέτος μετράει ήδη τέσσερις και προηγείται στη βαθμολογία!

Advertisement