Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Δεν έχει ζημιά το κιβώτιο του Vettel

Ελλάδα 15:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δεν έχει ζημιά το κιβώτιο του Vettel

FORMULA 1

Δεν έχει ζημιά το κιβώτιο του Vettel

FORMULA 1

Λήξη συναγερμού στη Ferrari καθώς οι ενδελεχείς έλεγχοι που έκαναν οι μηχανικοί της ιταλικής ομάδας στο κιβώτιο ταχυτήτων της κατεστραμμένης SF70H του Sebastian Vettel, έδειξαν πως αυτό δεν έχει υποστεί ζημιές!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Αυτό σημαίνει πως ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δεν θα χάσει πέντε θέσεις στο grid του επικείμενου Grand Prix Ιαπωνίας, αφού δεν θα χρειαστεί αλλαγή. Τουλάχιστον αυτό ισχύει βάσει των ελέγχων στο Μαρανέλο. Το τελικό τεστ θα γίνει στην τρίτη και τελευταία περίοδο ελεύθερων δοκιμών του αγώνα της Σουζούκα, το πρωί του Σαββάτου.

Το πρόβλημα προέκυψε μετά την παράξενη σύγκρουση που είχε ο Γερμανός με τον Lance Stroll μετά το πέσιμο της καρό σημαίας την περασμένη Κυριακή στη Μαλαισία. Αμφότεροι «μάζευαν λάστιχο» στο γύρο επιστροφής στα pit, τακτική συνηθισμένη για να… προσθέτει βάρος στο μονοθέσιο ενόψει του ζυγίσματος μετά τον αγώνα.

Advertisement
Advertisement

Στη στροφή πέντε ο οδηγός της Williams αντί για αριστερά, έκανε το τιμόνι δεξιά, ο Vettel από την πλευρά του δεν είχε αφήσει χώρο και η σύγκρουση που κατέστρεψε το πίσω αριστερά μέρος της Ferrari, ήταν αναπόφευκτη. Οι αγωνοδίκες αποφάσισαν να μη τιμωρήσουν κάποιον εκ των δύο για το συμβάν αυτό.

Ένας πονοκέφαλος λιγότερος λοιπόν για τον 30χρονο, που καλείται στους πέντε αγώνες που έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, να ανατρέψει την εις βάρος του διαφορά 34 πόντων από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Lewis Hamilton.

Αυτό τον τίτλο, ποιος θα τον πάρει;

Αυτό τον τίτλο, ποιος θα τον πάρει;