Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Alonso: Τώρα στόχος μας είναι το Top3

Ελλάδα 9:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Alonso: Τώρα στόχος μας είναι το Top3

FORMULA 1

Alonso: Τώρα στόχος μας είναι το Top3

FORMULA 1

Μετά την έλλειψη αξιοπιστίας στις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης, στη McLaren κρατούσαν μικρό καλάθι σχετικά με την πρεμιέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1. Μετά όμως από την Αυστραλία, τους άνοιξε η όρεξη…

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ο Fernando Alonso είδε την καρό σημαία στο Άλμπερτ Παρκ πέμπτος, κερδίζοντας έτσι 10 βαθμούς – δηλαδή σχεδόν τους μισούς που πήρε πέρυσι όλη τη σεζόν! H πρώτη λοιπόν μάχη, έδειξε πως η ιστορική ομάδα είναι στη μάχη της 4ης θέσης με τη Haas F1 και τη Renault.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, πλέον η McLaren ήρθε η ώρα να κοιτάει υπό προϋποθέσεις και ακόμα ψηλότερα!

Advertisement
Advertisement

«Είδαμε τις δυνατότητες του μονοθεσίου και κατανοήσαμε πως έχουμε ένα καλό όπλο στα χέρια μας. Τώρα ήρθε η ώρα η McLaren να επιστρέψει στις πρώτες θέσεις και για να το κάνεις αυτό, πρέπει να μάχεσαι με τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο: Red Bull Racing, Ferrari και Mercedes. Για να το κάνουμε αυτό, πρέπει να είμαστε καλύτεροι τους στον τομέα της εξέλιξης και πρέπει να κλείσουμε τη διαφορά το συντομότερο δυνατό. Αυτό θα συμβεί με αναβαθμίσεις και έξυπνες ιδέες και είμαι σίγουρος πως θα τις έχουμε πολύ σύντομα», είπε ο Alonso στην επίσημη ιστοσελίδα της Formula 1.

Το επόμενο δείγμα γραφής είναι την Κυριακή του Πάσχα, με το Grand Prix του Μπαχρέιν.

alonso-aus18-b64tall