Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Το Climbkhana του Ken Block σε φωτογραφίες!

Ελλάδα 11:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Climbkhana του Ken Block σε φωτογραφίες!

ΑΓΩΝΕΣ

Το Climbkhana του Ken Block σε φωτογραφίες!

ΑΓΩΝΕΣ

Το νέο τρελό εγχείρημα του Ken Block, το Climbkhana που εκτυλίσσεται στην περίφημη ανάβαση του Pikes Peak στο Κολοράντο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, έχει ήδη ξεπεράσει 6 εκατομμύρια views στο YouTube. Όμως μερικές φορές, η καλύτερη… θέα, είναι σε μία φωτογραφία!

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Μπορείτε πατώντας εδώ να δείτε όλο το 9λεπτο video της προσπάθειας του δαιμόνιου Αμερικανού να δαμάσει των 1400 ίππων Hoonicorn V2 (πρόκειται για τη μετενσάρκωση ενός Ford Mustang Hoonicorn RTR του 1965).

Όμως σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα το scroll down ώστε να δείτε αυτή την ανάβαση στα 14 χιλιάδες πόδια μέσα από μερικά εντυπωσιακά κλικ που αποτυπώνουν την προσπάθεια του 49χρονου πια οδηγού να κάνει κάτι εντελώς διαφορετικό, κάτι πλήρως παρανοϊκό, στη διαδρομή του Pikes Peak International Hill Climb.

Advertisement
Advertisement

«Όταν σκεφτήκαμε να πάρουμε ένα τέτοιο τέρας σε αυτό το πολύ επικίνδυνο βουνό, σκέφτηκα πως ίσως να είχα αναλάβει επιτέλους ένα project που δεν θα μπορούσα να διαχειριστώ. Είναι το πιο ισχυρό τετρακίνητο όχημα στον κόσμο και οδηγώντας το με αυτόν τον τρόπο… ας πούμε απλά πως χαίρομαι που δεν σκοτώθηκα δημιουργώντας αυτό το βίντεο», είπε χαρακτηριστικά ο Block.

Οι παρακάτω εικόνες επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά του!

Climbkhana-b640tall Climbkhana-g640tall Climbkhana-h640tall Climbkhana-a640tall Climbkhana-d640tall Climbkhana-e640tall Climbkhana-i640tall Climbkhana-l640tall Climbkhana-j640tall Climbkhana-f640tall Climbkhana-m640tall Climbkhana-k640tall