Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πήρε και McLaren P1 ο Lewis Hamilton (video)

Ελλάδα 0:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήρε και McLaren P1 ο Lewis Hamilton (video)

ΝΕΑ

Πήρε και McLaren P1 ο Lewis Hamilton (video)

ΝΕΑ

Μπορεί να οδηγεί πλέον για λογαριασμό της Mercedes αλλά ο Lewis Hamilton εξακολουθεί να έχει σχέσεις με την πρώην ομάδα του – τη McLaren. Τι σχέσεις; Ψώνισε από εκεί μία P1!

Advertisement
Advertisement

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Πρόσφατα λοιπόν, το βρετανικό hypecar του παραδόθηκε κατ’ οίκον, στο σπίτι του στο Μονακό. Η παράδοση έγινε στο περιθώριο της εκδήλωσης Top Marques Monaco 2015, με αποτέλεσμα πολλοί φωτογράφοι να προσπαθούν να τραβήξουν φωτογραφίες και βίντεο από το αυτοκίνητο πριν αυτό οδηγηθεί από ένα υπάλληλο της McLaren Automotive, ώστε να το πάει στην κατοικία του Hamilton, όπου βρισκόταν σε κοντινή απόσταση.

Η Ρ1 του Hamilton έχει μια φωτεινή απόχρωση του μπλε, η οποία έρχεται σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη που έχουμε δει για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Περιλαμβάνει πληθώρα στοιχείων από ανθρακονήματα ενώ το εσωτερικό του είναι… ντυμένο σε μπλε και μαύρο χρώμα. Το ταμπλό κοσμούν μπλε δέρμα και αλκαντάρα μαζί ενώ όπως σε όλες τις Ρ1, υπάρχουν λεπτομέρειες από ανθρακονήματα σε όλο το σαλόνι του.

Advertisement
Advertisement

Η McLaren P1 εντάσσεται στην εντυπωσιακή πλέον συλλογή του παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει μία LaFerrari και μία ειδικής παραγγελίας Pagani Zonda, την 760LH.

Δείτε εδώ ποιος άλλος έχει αποκτήσει τη McLaren P1.