Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Επέστρεψε στη Γαλλία ο Bianchi

Ελλάδα 13:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επέστρεψε στη Γαλλία ο Bianchi

FORMULA 1

Επέστρεψε στη Γαλλία ο Bianchi

FORMULA 1

Οι γονείς του Jules Bianchi, Philippe και Christine, εξέδωσαν ανακοίνωση με νεότερα σχετικά με την πορεία της υγείας του γιού τους. Ο άτυχος Γάλλος που τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια του Grand Prix Ιαπωνίας μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Νίκαιας.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

Έχουν περάσει σχεδόν επτά εβδομάδες από το ατύχημα του Jules στην πίστα της Σουζούκα. Μετά από μία δύσκολη περίοδο εντατικής νευρολογικής φροντίδας, μπορούμε να ανακοινώσουμε πως ο Jules έκανε ένα σημαντικό βήμα.
Δεν είναι πια στο τεχνητό κώμα στο οποίο τον βάλαμε λίγο μετά το ατύχημα, όμως ακόμα δεν έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του. Αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη και οι ζωτικές του λειτουργίες είναι σταθερές. Ωστόσο, η κατάσταση του χαρακτηρίζεται ακόμα ως κρίσιμη. Η αποθεραπεία του μπαίνει πλέον σε νέα φάση, που επικεντρώνεται στη βελτίωση των λειτουργιών του εγκεφάλου του.

Η νευρολογική κατάσταση του Jules παραμένει σταθερή. Παρότι η κατάσταση του εξακολουθεί και θα εξακολουθεί για καιρό να θεωρείται σοβαρή, αποφασίστηκε πως ήταν πλέον αρκετά σταθερή ώστε να επιτρέπει τον επαναπατρισμό του. Έτσι, με ανακούφιση επιβεβαιώνουμε πως ο Jules μεταφέρθηκε χθες βράδυ από το ιατρικό κέντρο Mie General του Γιοκαϊτσι, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Νίκαιας στη Γαλλία. Ο Jules βρίσκεται τώρα στη μονάδα εντατικής θεραπείας των Καθηγητών Raucoules και Ichai, όπου τη φροντίδα που του παρέχεται θα ελέγχει ο Καθηγητής Paquis, επικεφαλής τους τμήματος νευροχειρουργικής.


Είμαστε ευγνώμονες που η επόμενη φάση της θεραπείας του Jules μπορεί να συνεχιστεί κοντά στο σπίτι μας, όπου θα έχει την υποστήριξη όλης της οικογένειας και των φίλων του. Δεν μπορούμε παρά να επαινέσουμε το ιατρικό κέντρο Mie για το επίπεδο φροντίδας στον Jules μετά το ατύχημά του. Χρωστάμε πολλά στο ιατρικό επιτελείο του και νιώθουμε ευγνωμοσύνη για όλα όσα έκαναν για τον Jules και την οικογένεια μας, στη δύσκολη αυτή περίοδο. Θα θέλαμε ειδικότερα να εκφράσουμε της ευχαριστίες μας στους γιατρούς Kamei και Yamamichi, καθώς και τον Κο Ogura, που ήταν μέλη του ιατρικού επιτελείου που φρόντιζε τον Jules στην Ιαπωνία
“.

Advertisement
Advertisement

Για συνεχή ενημέρωση για την πορεία της υγείας του Jules Bianchi, πατήστε εδώ.