Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στα σκαριά υβριδική Porsche Macan

Ελλάδα 1:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στα σκαριά υβριδική Porsche Macan

ΝΕΑ

Στα σκαριά υβριδική Porsche Macan

ΝΕΑ

H γερμανική φίρμα σκοπεύει στην επέκταση της γκάμας του μικρότερου SUV της ενώ απορρίπτει την παραγωγή μιας κουπέ τρίθυρης Macan.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (nima244@gmail.com)

H είδηση έρχεται από τον Julian Baumann, διευθυντή μάρκετινγκ και πωλήσεων στον τομέα SUV της Porsche, ο οποίος δήλωσε στο Motoring πως μία υβριδική plug-in έκδοση βρίσκεται υπό εξέλιξη. Αν και ακόμη είναι νωρίς, οι πληροφορίες μας λένε πως η Macan S E-Hybrid θα λανσαριστεί τέλη 2015 και θα διαθέτει το ίδιο σύστημα με τις αντίστοιχες εκδόσεις των Cayenne και Panamera S E-Hybrid.

Έτσι, λογικά θα πρέπει να περιμένουμε τον υπερτροφοδοτούμενο V6 3.6 βενζινοκινητήρα να συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα και την συνολική απόδοση να κυμαίνεται λίγο πάνω από τα 300 άλογα και κοντά στα 600 Nm ροπής. Το 0-100 θα είναι καλύτερο από της βαρύτερης Cayenne S E-Hybrid (5,9 sec), ενώ η ηλεκτρική αυτονομία θα πλησιάζει τα 40 km. Επίσης, ο Baumann δεν παρέλειψε να δηλώσει πως μια τρίθυρη εκδοχή της Macan θα είχε πολύ μικρή απήχηση βάζοντας κατά μια έννοια τέλος στη σχετική φημολογία.

Advertisement
Advertisement