Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

O Jarno Trulli μιλάει στο NewsAuto

Ελλάδα 8:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O Jarno Trulli μιλάει στο NewsAuto

FORMULA 1

O Jarno Trulli μιλάει στο NewsAuto

FORMULA 1

Ταξιδέψαμε στην Ίμολα για τις εκδηλώσες των 20 ετών από την απώλεια του θρυλικού Ayrton Senna. Εκεί συναντήσαμε τον πρώην άσο της F1, Jarno Trulli, που μας μίλησε τόσο για τον αείμνηστο Βραζιλιάνο όσο και για τον αγώνα που δίνει ο Michael Schumacher!

Advertisement
Advertisement

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

«Όλοι ξέρουμε πως ο Senna ήταν ένας σπουδαίος οδηγός. Ήταν όμως και ένας σπουδαίος άνθρωπος, ικανός να προκαλεί έντονα συναισθήματα σε όσους βρίσκονταν γύρω του αλλά και σε όλους τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Αυτός είναι ο λόγος που ακόμα όλοι τον αγαπούν τόσο και τους λείπει πολύ», μας είπε ο 39χρονος Ιταλός που από το 1997 έως το 2011 συμμετείχε σε 256 Grand Prix, κατακτώντας τη νίκη σε ένα από αυτά.

Συναντήσαμε τον οδηγό από την Πεσκάρα, στο στάδιο Romeo Galli όπου η Nazionale Piloti, αντιμετώπισε το Ferrari Fan Club, σε αγώνα τα έσοδα του οποίου πήγαν στο Ινστιτούτο Ayrton Senna.

Advertisement
Advertisement

Όμως, μεγάλος απών από αυτό το παιχνίδι, ήταν ο αρχηγός της ομάδας των οδηγών της F1, ο Michael Schumacher, που δίνει τη μεγάλη μάχη στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ.

Εμφανώς συγκινημένος, ο Trulli μας είπε για τον Γερμανό, αντίπαλο στις πίστες, συμπαίκτη στα ποδοσφαιρικά γήπεδα και φίλο: «Πιστεύω ακράδαντα πως θα δούμε τον Michael να επιστρέφει. Είναι το μοναδικό πράγμα που μπορώ να πω, η μοναδική σκέψη στο μυαλό μου. Κανένας μας δεν πρόκειται να αποδεχτεί κάτι άλλο, το να μην βρεθεί και πάλι ανάμεσα μας. Περνάει μία δύσκολη περίοδο, μία σκληρή δοκιμασία, παλεύει όμως  όπως μας είχε πάντα συνηθίσει να παλεύει και πιστεύουμε όλοι μας, πως θα τον δούμε να επιστρέφει».

Advertisement

Ταξιδέψαμε στην Ίμολα με αρωγό τη Know How Consulting.

Advertisement