Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πρεμιέρα στη Γενεύη: Το νέο μικρό της Suzuki

Ελλάδα 4:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
        string(74) "Πρεμιέρα στη Γενεύη: Το νέο μικρό της Suzuki"
    

Πρεμιέρα στη Γενεύη: Το νέο μικρό της Suzuki

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Στα τέλη του 2014 θα λανσαριστεί στην Ευρώπη το νέο αυτοκίνητο πόλης της Suzuki, ο αντικαταστάτης του Alto. Στη Γενεύη  είδαμε την ευρωπαϊκών προδιαγραφών έκδοση του Celerio, το οποίο είχε πρωτοεμφανιστεί στην έκθεση Auto Expo του Δελχί, το Φεβρουάριο.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newsauto.gr on Google
Advertisement
Advertisement

TOY KΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Η αναφορά της Suzuki στο κινητήριο σύνολο είναι περιορισμένη, καθώς γίνεται λόγος απλά για ένα εξελιγμένο μοτέρ, το K10C. Προφανώς πρόκειται για βελτιωμένη έκδοση του 3κύλινδρου των 998 cc με τα 68 PS, που εξοπλίζει το αυτοκίνητο στην Ινδία. Σε συνδυασμό με start/stop θα προσφέρει εκπομπές CO2 στα επίπεδα των 85 g/km.

Advertisement
Advertisement

Το Suzuki Celerio είναι μακρύτερο κατά 10 cm από το Alto (το μήκος του φθάνει τα 3,6 m), το πλάτος είναι ίδιο (1,6 m), ενώ το ύψος είναι 1,56 m. Μεγαλύτερο κατά 7 cm είναι το μεταξόνιο, ώστε οι πίσω επιβάτες να έχουν στη διάθεσή τους πλουσιότερους χώρους. Το πορτμπαγκάζ απέκτησε πλέον κορυφαίο όγκο για την κατηγορία (254 lt.), ελαφρά μεγαλύτερο ακόμη και από αυτόν του νέου Hyundai i10.

Advertisement

Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις