Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video Preview: Η GLA στον Αρκτικό Κύκλο

Ελλάδα 12:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video Preview: Η GLA στον Αρκτικό Κύκλο

ΝΕΑ

Video Preview: Η GLA στον Αρκτικό Κύκλο

ΝΕΑ

Δεν είναι λίγες οι φορές που αυτοκινητοβιομηχανίες ταυτίζουν μοντέλα τους με extreme δραστηριότητες αθλητών. Όμως αυτή τη φορά, η Mercedes-Benz θα το κάνει με… ακραίο τρόπο.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Συγκεκριμένα, στο βόρειο άκρο της Ευρώπης, αν και σε αδιευκρίνιστη ακόμα τοποθεσία. Το σύντομο βίντεο που σας παραθέτουμε, αποτελεί μία πρόγευση του φιλμ «GLA – Βόρεια της ζώνης άνεσης», στο οποίο το νέο μοντέλο της γερμανικής μάρκας συμπρωταγωνιστεί με την Anne Valvatne, επαγγελματία kite surfer.

Στα όρια λοιπόν του Αρκτικού Κύκλου, η 30χρονη Νορβηγίδα που όμως ζει στη Γερμανία, υποθέτουμε πως θα μας επιδείξει μερικές από τις εντυπωσιακότερες φιγούρες της, με την GLA να τη συνοδεύει στα όρια της στεριάς με τη θάλασσα και με το τοπίο του βορρά, να προσφέρει ένα εντυπωσιακό σκηνικό σε άλματα που από μόνα τους θα είναι αρκετά για να μας κόψουν την ανάσα.

Advertisement
Advertisement

Μας άνοιξε λοιπόν την όρεξη η Mercedes, αναμένουμε πως και πως το πλήρες βίντεο.

Μέχρι τότε, διαβάστε πατώντας εδώ τα πάντα για το compact SUV της γερμανικής μάρκας, στην πρώτη παρουσίαση που κάναμε στη GLA, πριν ακόμα κάνει το επίσημο ντεμπούτο της στην Έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, τον περασμένο Σεπτέμβριο.