Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Σοκαρισμένος ο Hakkinen από το ατύχημα του Schumi

Ελλάδα 2:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σοκαρισμένος ο Hakkinen από το ατύχημα του Schumi

FORMULA 1

Σοκαρισμένος ο Hakkinen από το ατύχημα του Schumi

FORMULA 1

Το ατύχημα του Michael Schumacher έχει αφήσει άφωνο όλο τον κόσμο των αγώνων. Ανάμεσα στους πρώην συναθλητές του Γερμανού που εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους, ήταν ο πάλαι ποτέ μεγάλος του αντίπαλος, Mika Hakkinen.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

«Ήμουν σοκαρισμένος και έγραψα ένα email στη Corinna Schumacher και την υπόλοιπη οικογένεια, ώστε να ξέρουν πόσο συμπάσχω σε αυτή τη απαίσια κατάσταση. Το μόνο που έχει σημασία τώρα, είναι η οικογένεια του Michael. Να έχουν ηρεμία και δύναμη για να τα καταφέρουν σε αυτό τον αγώνα. Ο Michael  είναι μαχητής και δεν θα το βάλει κάτω μέχρι να κερδίσει κι αυτή τη μάχη», είπε ο Hakkinen στη γερμανική εφημερίδα Bild.

Ο  Φινλανδός ξέρει καλά τη θέση στην οποία βρίσκεται η οικογένεια Schumacher αφού έχει βρεθεί και ο ίδιος σε παρόμοια κατάσταση, όταν είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα στις δοκιμές του Grand Prix Αυστραλίας του 1995.

Advertisement
Advertisement

«Είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να σου συμβεί. Συνειδητοποιείς πόσο εύθραυστη είναι η ζωή. Τώρα το σημαντικό είναι να στηρίζουν ο ένας τον άλλο και να εμπιστεύονται τους γιατρούς. Κάθεσαι στο νοσοκομείο και ελπίζεις όλα να πάνε καλά αλλά η αλήθεια είναι πως δεν μπορείς να ξέρεις πως θα είναι η κατάσταση το επόμενο πρωί. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα κι αυτό είναι τρόμος», είπε ο Hakkinen.

O 45χρονος βετεράνος οδηγός, κατέκτησε τον παγκόσμιο τίτλο το 1998 και το 1999. Στο τέλος της σεζόν του 2001 αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από τη Formula 1, το οποίο αποδείχθηκε οριστικό.