Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Ο σχεδιασμός του i8

Ελλάδα 12:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Ο σχεδιασμός του i8

ΝΕΑ

Video: Ο σχεδιασμός του i8

ΝΕΑ

Ένα ακόμα ενδιαφέρον video σχετικά με το νέο της plug-in hybrid μοντέλο, το i8, δημιούργησε η BMW.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Αυτή τη φορά, εστιάζει στο σχεδιασμό του σπορ μοντέλου, τονίζοντας τα στοιχεία που με τη σειρά τους, τονίζουν τον χαρακτήρα του. Από το μακρύ μεταξόνιο και τη μικρή απόσταση από τους δύο άξονες μέχρι τα αντίστοιχα άκρα του οχήματος, μέχρι τις ακριβείς σχεδιαστικές γραμμές του, το i8 είναι ένα όχημα με χαρακτήρα, που αναμφίβολα σε κερδίζει με τη πρώτη ματιά.

Παράλληλα, τονίζονται και άλλα χαρακτηριστικά του οχήματος όπως η γρίλια που «φωνάζει» BMW στο εμπρός μέρος, τα φωτιστικά σώματα LED αλλά και η απουσία χερουλιών στην πόρτα, ώστε να ενισχύεται ο σπορ χαρακτήρας του. Αρωγός σε αυτό είναι και οι πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω.

Advertisement
Advertisement

Περνώντας στο εσωτερικό, το video που δημιούργησε η βαυαρική μάρκα τονίζει τον οδηγοκεντρικό χαρακτήρα του i8, το πώς όλα στο… κόκπιτ στρέφονται προς τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από το τιμόνι. Τέλος, ιδιαίτερα έμφαση δίδεται στα υλικά που χρησιμοποιούνται για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο, τετραθέσιο μοντέλο.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον τρόπο λειτουργίας αλλά και τις επιδόσεις του εντυπωσιακού i8, αρκεί να πατήσετε εδώ.