Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτή είναι η τελευταία SLS AMG

Ελλάδα 18:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτή είναι η τελευταία SLS AMG

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτή είναι η τελευταία SLS AMG

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το μυστήριο των τελευταίων ημερών λύθηκε, καθώς η Mercedes αποκάλυψε τη νέα έκδοση αυτοκινήτου της οικογένειας AMG, ενόψει της πρεμιέρας στις εκθέσεις του Λος Άντζελες και του Τόκιο (20 Νοεμβρίου). Δεν πρόκειται για ένα νέο μοντέλο αλλά για ειδική – περιορισμένης παραγωγής – έκδοση της SLS GT με τίτλο «Final Edition». Με αυτόν τον τρόπο προαναγγέλλεται η αντικατάσταση του supercar της Mercedes.

Advertisement
Advertisement

Η Final Edition θα κατασκευαστεί σε μόλις 350 μονάδες. Δεν φέρει αλλαγές στα μηχανικά μέρη, με τον V8 των 6,3 lt. να αποδίδει 591 PS, όσα δηλαδή και στην AMG GT. Η μέγιστη τιμή της ροπής ανέρχεται σε 66,3 kgm και εμφανίζεται στις 4.750 rpm. Όσο για τις επιδόσεις, η GT φθάνει τα 100 km/h από στάση σε 3,7 sec και αγγίζει σε τελική τα 320 km/h (περιοριζόμενη ηλεκτρονικά).

Μέρη από ανθρακόνημα στο αμάξωμα – όπως το καπό και το εμπρός σπόιλερ – αλλά και στην καμπίνα των επιβατών, θα διαφοροποιούν την… έσχατη SLS AMG έναντι των προηγούμενων εκδόσεων. Μείνετε συντονισμένοι στο NewsAuto.gr για περισσότερες φωτογραφίες καθώς θα πλησιάζουμε στα σαλόνια του Λος Άντζελες και του Τόκιο. Εκεί θα εμφανιστεί για πρώτη φορά ενώπιον του κοινού και η S65 AMG με τα 630 PS.