Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πρεμιέρα για το DS3 Cabrio Racing

Ελλάδα 15:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρεμιέρα για το DS3 Cabrio Racing

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πρεμιέρα για το DS3 Cabrio Racing

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το Φεστιβάλ Ταχύτητας του Γκούντγουντ προσφέρεται για την παρουσίαση αυτοκινήτων με sport προσανατολισμό. Έτσι και η Citroen επέλεξε το ετήσιο αυτό ραντεβού για να αποκαλύψει το πρωτότυπο DS3 Cabrio Racing. Από αυτό βέβαια θα προκύψει σύντομα και το μοντέλο παραγωγής, με ελάχιστες διαφορές.

Advertisement
Advertisement

Οι μηχανικοί της Citroen Racing χρησιμοποίησαν την εμπειρία που απέκτησαν δουλεύοντας πάνω στο κλειστό DS3 Racing και δημιούργησαν και την cabrio παραλλαγή του. Κινητήρας είναι ο γνωστός 1.6 turbo στην έκδοση με τα 202 PS και τα 28 kgm. Αλλαγές έχουν γίνει βέβαια στα πλαίσιο και τις αναρτήσεις, ώστε το αυτοκίνητο να μένει «πιστό» στις αγωνιστικές… καταβολές του.

Οι Γάλλοι δεν ανακοίνωσαν στοιχεία για τις επιδόσεις του πρωτότυπου μοντέλου με την υφασμάτινη οροφή, όμως δεν αναμένεται να απέχουν σημαντικά από αυτές της κλειστής έκδοσης του Racing (0-100 km/h σε 6,5 sec). Το DS3 Cabrio Racing Concept ξεχωρίζει χάρη στο ματ γκρι χρώμα του αμαξώματος, τους τροχούς των 19 ιντσών, την υφασμάτινη μαύρη οροφή και βεβαίως τις λεπτομέρειες από ανθρακόνημα. Στο εσωτερικό τα μπάκετ καθίσματα φέρουν επένδυση από δέρμα Napa και αλκαντάρα, ενώ τη διαφορά κάνει και η κόκκινα λωρίδα στο ταμπλό.[nggallery id=2822]