Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Σοκαρισμένη η κοινότητα της F1

Ελλάδα 15:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σοκαρισμένη η κοινότητα της F1

FORMULA 1

Σοκαρισμένη η κοινότητα της F1

FORMULA 1

Ο σοβαρός τραυματισμός του Michael Schumacher έχει σοκάρει τους πρώην συναθλητές, συνεργάτες και φίλους του. Το διαδίκτυο κατακλύζουν μηνύματα συμπαράστασης προς τον άτυχο επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή.

Advertisement
Advertisement

ΤΩΝ ΤΑΚΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ

Χαρακτηριστική η δήλωση του Sebastian Vettel: «Είμαι σοκαρισμένος και ελπίζω να γίνει καλά γρήγορα. Εύχομαι στην οικογένεια του να είναι δυνατή αυτές τις δύσκολες στιγμές».

O επί σειρά ετών teammate και προστατευόμενος του στη Ferrari, Felipe Massa, έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Προσεύχομαι για εσένα αδερφέ μου. Ελπίζω να αναρρώσεις γρήγορα. Ο Θεός να σε προστατεύει Michael».

Advertisement
Advertisement

Μήνυμα συμπαράστασης και από τον άλλοτε μεγάλο του αντίπαλο, Fernando Alonso: «Περαστικά Michael! Ελπίζω να ακούσω σύντομα θετικά νέα».

Ο άλλοτε teammate του Schumacher στη Benetton, Martin Brundle τιτίβισε: «Έλα Michael, περιμένουμε όλοι από σένα μια απόδοση ανάλογη αυτή που είχες όταν κέρδιζες αγώνες οδηγώντας σε ρυθμό δοκιμών. Μπορείς να το κάνεις».  Πρόσθεσε επίσης ότι ο Σουμάχερ ήταν ένας «τρελός διάβολος που έκανε αλεξίπτωτο και έτρεχε με μηχανές».

Ο Jenson Button συμπλήρωσε: «Οι σκέψεις μου είναι στο Schumacher αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ο Michael περισσότερο απ’ όλους μας έχει το σθένος να το ξεπεράσει όλο αυτό».

Advertisement

O οδηγός της Lotus, Romain Grosjean, έγραψε: «Οι σκέψεις μου είναι με τον Schumi και την οικογένειά του. Ελπίζω να ανακάμψει γρήγορα»

Το μήνυμα της Red Bull Racing ήταν: «Ευχόμαστε στον Michael Schumacher πλήρη και ταχεία ανάρρωση. Οι σκέψεις μας είναι μαζί με εκείνον και την οικογένειά του».

Advertisement

Ανάλογα μηνύματα συμπαράστασης έχουν υπάρξει και από ανθρώπους εκτός του αγωνιστικού κόσμου, όπως ο Placido Domingo ή ο βετεράνος βρετανός ποδοσφαιριστής Gary Lineker.

Το NewsAuto παρέχει συνεχή ενημέρωση για τη πορεία της υγείας του Schumacher. Διαβάστε ΕΔΩ σχετικά.

 

Advertisement