Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διάκριση ασφαλείας για το νέο Note

Ελλάδα 1:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διάκριση ασφαλείας για το νέο Note

ΝΕΑ

Διάκριση ασφαλείας για το νέο Note

ΝΕΑ

Το νέο Nissan Note διακρίθηκε στα ετήσια βραβεία του πανευρωπαϊκού θεσμού «Autobest», λαμβάνοντας τη διάκριση «SafetyBest 2013»!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Η παραπάνω βράβευση ήρθε για το σύστημα ασφαλείας της ιαπωνικής μάρκας, το «Safety Shield» που μέσω του νέου Note ενσωματώνεται για πρώτη φορά σε μοντέλο της που κυκλοφορεί στη Γηραιά Ήπειρο.

O Ilia Seliktar, πρόεδρος της κριτικής επιτροπής του θεσμού Autobest, σχολίασε: «Είναι η πρώτη φορά που ένα τέτοιο προηγμένο σύστημα ασφαλείας, προσφέρεται σε πελάτες μικρομεσαίων μοντέλων, σηματοδοτώντας την απαρχή για ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός, στον τομέα της ασφάλειας των αυτοκινήτων σε αυτή τη δημοφιλή κατηγορία».

Advertisement
Advertisement

Το Nissan Safety Shield αποτελείται από ένα πακέτο λειτουργιών και συστημάτων όπως η προειδοποίηση τυφλού σημείου (Blind Spot Warning), η λειτουργία προειδοποίησης απότομης αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας (Lane Departure Warning), καθώς  και το προηγμένο σύστημα ανίχνευσης εμποδίων (Moving Object Detection System), το προσφέρει ένα νέο επίπεδο υποστήριξης στον οδηγό του.

Περισσότερα για τον τρόπο λειτουργίας του εν λόγω συστήματος, μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.
Πριν μερικά 24ωρα η ελληνική αντιπροσωπεία της Nissan ανακοίνωσε το λανσάρισμα νέας έκδοσης για το Note. Αυτή εφοδιάζεται με τον supercharged κινητήρα βενζίνης και απόδοσης 98 PS. Λεπτομέρειες σχετικά, μπορείτε να βρείτε εδώ.