Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Δωρεάν χειμερινός έλεγχος από τη Nissan

Ελλάδα 2:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δωρεάν χειμερινός έλεγχος από τη Nissan

ΑΓΟΡΑ

Δωρεάν χειμερινός έλεγχος από τη Nissan

ΑΓΟΡΑ

Το πρόγραμμα υπηρεσιών after sales της Nissan επιβραβεύει όσους επέλεξαν μοντέλα ιαπωνικής μάρκας, με αρκετές παρεχόμενες υπηρεσίες.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Αρχικά, με τον δωρεάν χειμερινό έλεγχο που ισχύει για όλα τα μοντέλα της Nissan και μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου. Σε αυτόν, ελέγχονται τα παρακάτω:
Δίσκοι– Τακάκια φρένων
Στάθμη υγρών φρένων, αντιψυκτικού και υγρών συστήματος διεύθυνσης
Χειρόφρενο
Λάδια
Λεπίδες Υαλοκαθαριστήρων
Ελαστικά
Φώτα – Λαμπτήρες

Παράλληλα, η ελληνική αντιπροσωπεία της Nissan παρέχει 15% έκπτωση σε όλα τα γνήσια αναλώσιμα ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα της γκάμας αλλά και αντίστοιχη έκπτωση σε όλα τα γνήσια αξεσουάρ.

Advertisement
Advertisement

Για να εκμεταλλευτείτε τα παραπάνω, οι κάτοχοι μοντέλων της ιαπωνικής μάρκας πρέπει να επισκεφτείτε το register.nissan.gr, να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και στη συνέχεια θα λάβετε στο e-mail σας κουπόνι, με έναν μοναδικό προσωπικό κωδικό.

Με την εκτύπωση αυτού του κουπονιού και την επίδειξή του σε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Nissan, μπορείτε να επωφεληθείτε  των προαναφερομένων προσφορών αλλά και να λάβετε μέρος σε κλήρωση με δώρα:
2 Multimedia Συστήματα της CLARION, με πλοήγηση
5 σετ ελαστικών της Yokohama
10 σετ περιποίησης αυτοκινήτου της Wynn’s

Διαβάστε τις δοκιμές του νέου Nissan Note 1.5 dCi αλλά και του ανανεωμένου Micra ενώ μπορείτε να δείτε εδώ το νέο Qashqai!