Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

«Εργοστασιακός» ο Kubica στο Ράλι Ουαλίας!

Ελλάδα 3:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

«Εργοστασιακός» ο Kubica στο Ράλι Ουαλίας!

ΑΓΩΝΕΣ

«Εργοστασιακός» ο Kubica στο Ράλι Ουαλίας!

ΑΓΩΝΕΣ

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Ρόμπερτ Κούμπιτσα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι δεν πέρασαν απαρατήρητες. Όχι μόνο ο Πολωνός είναι περιζήτητος ενόψει 2014 αλλά θα έχει και την ευκαιρία να οδηγήσει και World Rally Car στο Ράλι Ουαλίας!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Αυτό θα είναι το DS3 WRC της Abu Dhabi Citroën World Rally Team, με αρωγό στην όλη προσπάθεια τον Σεΐχη Καλίντ Αλ Κασίμι που του παραχώρησε τη θέση του για το συγκεκριμένο ράλι. Βλέπετε μετά τον πολύ σοβαρό του τραυματισμό πριν από ενάμιση χρόνο, ο πρώην άσος της Formula 1 δεν έχει ανακτήσει την λειτουργικότητα που θα ήθελε στο δεξί του χέρι. Έτσι τρέχει έως τώρα με ένα ειδικά τροποποιημένο DS3 RRC και οι ίδιες αλλαγές θα πρέπει να γίνουν και στο DS3 WRC.

O Κούμπιτσα μετράει 4 νίκες σε 6 ράλι (στη κατηγορία WRC-2), παρότι μάχεται σε ένα στίβο εντελώς διαφορετικό από εκείνον που είχε συνηθίσει πριν τον τραυματισμό του. Προσαρμόστηκε όμως ταχέως και εντυπωσιακά και δηλώνει έτοιμος για το μεγάλο βήμα!
essay writing service
«Είναι συμφωνία για μία εμφάνιση με την εργοστασιακή ομάδα. Αποτελεί σπουδαία ευκαιρία για μένα αλλά ταυτόχρονα και τεράστια πρόκληση. Το Ράλι Ουαλίας δεν ήταν στο πρόγραμμά μου και θα αποτελέσει πολύτιμη εμπειρία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και ειδικά τη Lotos Group και τη Citroën Racing», τόνισε ο Πολωνός οδηγός.

Advertisement
Advertisement

Από τη πλευρά του, ο επικεφαλής της γαλλικής ομάδας, Ιβ Ματόν, σχολίασε: «Συζητώντας με τον Ρόμπερτ, είχαμε συμφωνήσει πως θα “ανέβαινε” κατηγορία αν έπαιρνε τον τίτλο στο WRC-2. Προς το παρόν αυτό δεν είναι βέβαιο. Ακόμα όμως κι αν δεν πάρει το πρωτάθλημα στον τελευταίο αγώνα, στην Ισπανία, η σεζόν του θα είναι και πάλι ιδιαιτέρως επιτυχημένη. Του αξίζει λοιπόν αυτή η ευκαιρία στο Ράλι Ουαλίας. Δεν εέχω καμία αμφιβολία πως τα κίνητρα και η επαγγελματική του προσέγγιση, μπορούν να τον οδηγήσουν σε ένα καλό αποτέλεσμα».

765qwerty765