Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο Lexus CT 200h

Ελλάδα 22:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το νέο Lexus CT 200h

ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο Lexus CT 200h

ΝΕΑ

Έχει φθάσει η ώρα για το λανσάρισμα του ανανεωμένου πολυτελούς μικρομεσαίου της Lexus και οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν. Το CT 200h «συνελήφθη» χωρίς καμουφλάζ κατά τη διάρκεια της επίσημης φωτογράφισης, οπότε η πρεμιέρα δεν απέχει λογικά πολύ. Αναμένεται να γίνει είτε το Νοέμβριο στο Λος Άντζελες είτε δύο μήνες αργότερα στο Ντιτρόιτ.

Advertisement
Advertisement

Το αυτοκίνητο των φωτογραφιών φέρει το πακέτο F-Sport. Η εικόνα του εμπρός μέρους είναι γνώριμη από μοντέλα όπως το IS, με τη γρίλια της μάσκας να ενώνεται με τις εισαγωγές αέρα του προφυλακτήρα. Νέοι προβολείς ομίχλης και ελαφρώς επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα ολοκληρώνουν τα φρεσκάρισμα. Στην ουρά του CT 200h παρατηρούμε νέο προφυλακτήρα και φώτα.

Φωτογραφίες από το εσωτερικό δεν έχουν διαρρεύσει, αλλά λογικά θα έχουν γίνει επεμβάσεις στη σχεδίαση και τα υλικά. Αλλαγές στο υβριδικό σύστημα της Lexus δεν θα δούμε τώρα, αλλά στην επόμενη γενιά του μικρομεσαίου hatch. Μείνετε συντονισμένοι στο NewsAuto.gr για όλες τις νεότερες εξελίξεις και από αυτό το «μέτωπο».

zp8497586rq