Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Νέα εμφάνιση για το Megane

Ελλάδα 11:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέα εμφάνιση για το Megane

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Νέα εμφάνιση για το Megane

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το μικρομεσαίο μοντέλο της Renault ανανεώνεται ενόψει της έκθεσης της Φρανκφούρτης και θα αρχίσει να κυκλοφορεί στην Ευρώπη το πρώτο τρίμηνο του νέου έτους. Το Megane αποκτά τη νέα μάσκα της γαλλικής μάρκας, στα πρότυπα των Clio, Captur, Scenic. Τόσο το coupe, όσο το 5θυρο hatch αλλά και το station wagon θα έχουν πλέον κοινή εμφάνιση στο εμπρός μέρος, με νέα φώτα, μάσκα και προφυλακτήρα.

Advertisement
Advertisement

Η ανανέωση στη γκάμα της τρίτης γενιάς του Megane αφορά και τις δύο sport παραλλαγές: Το κορυφαίο RS και το GT. Βέβαια λόγω του χαρακτήρα τους εμφανίζουν ορισμένες διαφορές από τις… ταπεινές εκδόσεις, όπως οι εισαγωγές αέρα στον προφυλακτήρα και τα σκούρα κρύσταλλα στα φωτιστικά σώματα.

Η Renault δεν έδωσε φωτογραφίες από το πίσω μέρος του Megane, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν αλλαγές σε αυτό το σημείο του αμαξώματος. Άγνωστο παραμένει αν έχουν γίνει επεμβάσεις στην καμπίνα των επιβατών, σε σχεδίαση και υλικά. Στο δελτίο Τύπου αναφέρεται πάντως ότι κατά τη διάρκεια της έκθεσης στη Φρανκφούρτη θα γίνουν γνωστές «σημαντικές λεπτομέρειες» για το Megane. Ίσως ανακοινωθεί το λανσάρισμα νέων εκδόσεων κινητήρων για το συγκεκριμένο μοντέλο, με διαφορετική ισχύ και χαμηλότερους ρύπους.[nggallery id=2962]