Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Alfa Romeo φρεσκάρει την Giulietta

Ελλάδα 9:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Alfa Romeo φρεσκάρει την Giulietta

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Alfa Romeo φρεσκάρει την Giulietta

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Τον Οκτώβριο θα γίνει στην Ευρώπη το λανσάρισμα της ανανεωμένης Giulietta. Το μικρομεσαίο ιταλικό hatch φέρει ελάχιστες αλλαγές στην εξωτερική του εικόνα, όμως εξοπλίζεται με νέο 2λιτρο πετρελαιοκινητήρα, απόδοσης 150 PS και νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ακόμη και βάζοντας δίπλα-δίπλα τις φωτογραφίες «πριν και μετά την ανανέωση», οι περισσότεροι θα δυσκολευτούν να βρουν τις διαφορές.

Advertisement
Advertisement

Αυτές εντοπίζονται στη μάσκα, το χρωμιωμένο περίγραμμα των προβολέων ομίχλης και τις νέες ζάντες αλουμινίου 16, 17 και 18 ιντσών. Στην καμπίνα των επιβατών συναντάμε διαφορετικό τιμόνι, την οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα και όχι ψηλά στο ταμπλό, αλλά και περισσότερες θήκες για μικροαντικείμενα. Η sport έκδοση Quadrifoglio Verde διαθέτει καθίσματα με νέες επενδύσεις από δέρμα και αλκαντάρα.

[nggallery id=2946]

Ο diesel 2.0 JTDM τεχνολογίας MultiJet πληροί ήδη τις προδιαγραφές Euro 6. Στη νέα του παραλλαγή αποδίδει 150 PS και εμφανίζει 38,7 kgm ροπής στις 1750 rpm. Η Alfa Romeo δεν ανακοίνωσε πάντως στοιχεία για τις επιδόσεις ή την κατανάλωση της συγκεκριμένης Giulietta, κάτι που αναμένεται να γίνει στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Advertisement
Advertisement

Το σύστημα infotainment Uconnect θα διατίθεται με οθόνη αφής, διαγωνίου 5 ή 6,5 ιντσών. Μέσω αυτής ο οδηγός της Giulietta θα μπορεί να χειριστεί πχ το ραδιόφωνο ή το σύστημα πλοήγησης, αλλά και εξωτερικές πηγές, όπως το iPod, το iPhone και τα smartphones γενικότερα.