ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πρώτα στο NewsAuto: Το νέο Leon ST

Ελλάδα 6:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρώτα στο NewsAuto: Το νέο Leon ST

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πρώτα στο NewsAuto: Το νέο Leon ST

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτές είναι οι επίσημες φωτογραφίες του μικρομεσαίου station wagon της Seat και το NewsAuto.gr τις αποκαλύπτει μία ημέρα πριν τις ανακοινώσεις από την ισπανική μάρκα. Το Leon ST θα κάνει πρεμιέρα για το κοινό το Σεπτέμβριο στη Φρανκφούρτη και προς τα τέλη του 2013 θα αρχίσει η διάθεσή του στην ευρωπαϊκή αγορά. Στις φωτογραφίες εμφανίζεται τόσο το απλό μοντέλο όσο και το FR, με το δεύτερο να ξεχωρίζει από τη διπλή απόληξη της εξάτμισης, τους τροχούς και τις διαφορετικές εισαγωγές αέρα στον προφυλακτήρα.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, το Leon ST έχει μήκος 4,54 m και προσφέρει χώρο αποσκευών με όγκο 587 lt, σημαντικά μεγαλύτερο από τα 380 lt. του 5θυρου μοντέλου. Συγκριτικά με άλλα μοντέλα, είναι ελαφρά μικρότερος από αυτόν του Golf Variant (605 lt με μήκος 4,56 m).

Η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει τα γνωστά σύνολα βενζίνης TSI (από τον 1.2 με 86 PS έως τον 1.8 για το FR με 180 PS) και diesel TDI (ο 1.6 με 90 και 105 PS και ο 2λιτρος με 150 και 184 PS για το FR). Αν επιβεβαιωθούν οι φήμες που θέλουν τη Seat να λανσάρει μελλοντικά και Leon Cupra ST, τότε οι οικογενειάρχες θα έχουν ένα λόγο να χαμογελούν.[nggallery id=2849]