Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Τα πάντα για το νέο Hyundai ix35

Ελλάδα 21:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα πάντα για το νέο Hyundai ix35

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Τα πάντα για το νέο Hyundai ix35

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Τρία χρόνια μετά την παρουσίαση του ix35, η Hyundai προχωρά σε αναβάθμιση του compact SUV της. Οι αλλαγές περιλαμβάνουν μικρές επεμβάσεις στην εξωτερική εμφάνιση αλλά – κυρίως – προσθήκες στη γκάμα των κινητήρων.

Advertisement
Advertisement

Οι γρίλιες στην εισαγωγή αέρα είναι πλέον βαμμένες στο χρώμα του αμαξώματος, ενώ στα φωτιστικά σώματα υπάρχουν φώτα ημέρας LED και προβολείς Bi-Xenon.

Στο εσωτερικό έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά καλύτερης ποιότητας. Το ix35 εξοπλίζεται με το σύστημα διεύθυνσης FLEX STEER, το οποίο ρυθμίζει την πληροφόρηση προς τον οδηγό, ανάλογα με το επιλεγέν πρόγραμμα (Normal, Comfort και Sport.

Ο 2λιτρος βενζινοκινητήρας Theta αντικαθίσταται από το νέο ανάλογης χωρητικότητας GDI, ο οποίος αποδίδει 178 PS και εξοπλίζει επίσης το μεσαίο sedan i40.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα γίνεται πιο οικονομικός ο diesel της οικογένειας «R». Στην Ελλάδα θα δούμε από το Σεπτέμβριο το ix35 με τον 1.7 CRDi. Ο 4κύλινδρος diesel αποδίδει 116 PS και 26,5 kgm ροπής από τις 1.250 έως τις 2.750 rpm. και σε συνδυασμό με το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο αλλά και το σύστημα start/stop καταναλώνει σε μεικτό κύκλο 5,2 lt/100 km και εκπέμπει 135 g. CO2 ανά km.[nggallery id=1968]