Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ιδού το τρίθυρο Hyundai i30

Ελλάδα 14:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ιδού το τρίθυρο Hyundai i30

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ιδού το τρίθυρο Hyundai i30

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η νέα γενιά του i30 αποκτά και τρίτο μέλος, μετά το 5θυρο hatchback και το station wagon. Το NewsAuto.gr αποκαλύπτει τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του τρίθυρου μοντέλου, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στο Παρίσι.  Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει τέσσερα σύνολα, με τον 1.6 diesel να ξεχωρίζει. Και αυτό διότι ενώ αποδίδει 128 PS, οι εκπομπές ρύπων είναι μόλις 97 g. CO2 ανά km.

Advertisement
Advertisement

Οι σχεδιαστές της Hyundai φρόντισαν το 3θυρο μοντέλο να ξεχωρίζει οπτικά από τις άλλες εκδόσεις του i30, ώστε να τονίζεται ο πιο sport και λιγότερο οικογενειακός χαρακτήρας του. Η κεντρική μπάρα στην εξάγωνη μάσκα είναι βαμμένη μαύρη και όχι στο χρώμα του αμαξώματος, ενώ διαφορετικό είναι το κάτω μέρος του προφυλακτήρα. Οι προβολείς ομίχλης είναι στρογγυλοί και ενώνονται με λωρίδες LED για τα φώτα ημέρας. Στο πίσω μέρος έχει επανασχεδιαστεί ο προφυλακτήρας ώστε να φιλοξενεί οριζόντια φώτα ομίχλης. Για το συγκεκριμένο i30 προσφέρονται 16άρες ζάντες αλουμινίου, αποκλειστικής σχεδίασης.

Το 3θυρο μικρομεσαίο της Hyundai θα κατασκευάζεται στην Τσεχία και θα διατίθεται αποκλειστικά στην ευρωπαϊκή αγορά, με τις πωλήσεις να αρχίζουν στα τέλη του έτους. Και αυτό το μοντέλο θα καλύπτεται με τριπλή πενταετή κάλυψη, που περιλαμβάνει εργοστασιακή εγγύηση, οδική βοήθεια και τεχνικό έλεγχο, χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων.[nggallery id=522]