Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

WRC Ράλι Μόντε Κάρλο: Dancing on ice (video)

Ελλάδα 6:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

WRC Ράλι Μόντε Κάρλο: Dancing on ice (video)

ΑΓΩΝΕΣ

WRC Ράλι Μόντε Κάρλο: Dancing on ice (video)

ΑΓΩΝΕΣ

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αν και με χορό… ασυνήθιστο για World Rally Cars, έχει το πρώτο highlight video που ετοίμασε η επίσημη τηλεόραση του WRC από τον εναρκτήριο γύρο της φετινής σεζόν, το Ράλι Μόντε Κάρλο!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Αυτό περιλαμβάνει τα highlights των ειδικών διαδρομών 1 έως 5 στις γαλλικές Άλπεις, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στη νυχτερινή ειδική διαδρομή της Πέμπτης. Εκεί όπου όλα ήταν… πάγος!

Υπό αυτές τις συνθήκες το να ελέγξεις ένα τέτοιο αγωνιστικό θηρίο φαντάζει πολύ δύσκολη υπόθεση, πράγμα που αποδεικνύεται και από την εικόνα, που περιλαμβάνει και το λάθος που παραλίγο να θέσει νοκ άουτ τον παγκόσμιο πρωταθλητή και πρωτοπόρο γενικής, Sebastien Ogier.

Advertisement
Advertisement

Έπειτα, μπορείτε να δείτε τις καλύτερες στιγμές από το πρωινό loop του δεύτερου σκέλους, με onboard πλάνα, με θέα εκτός και εντός σε κάποιες περιπτώσεις τον κόκπιτ, ταχύτατα περάσματα αλλά και λείψεις από το ελικόπτερο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τι έγινε στις εναρκτήριες ειδικές του πρώτου ράλι της σεζόν, εδώ για όλο το ρεπορτάζ και πως διαμορφώθηκε η κατάταξη στο φινάλε του δεύτερου σκέλους και play στο video που ακολουθεί με όσα σας περιγράψαμε νωρίτερα…