Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Στο Red Bull Rookies Cup ο Γιάννης Περιστεράς!

Ελλάδα 10:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο Red Bull Rookies Cup ο Γιάννης Περιστεράς!

NEWSMOTO

Στο Red Bull Rookies Cup ο Γιάννης Περιστεράς!

NEWSMOTO

Μία μεγάλη επιτυχία που σημαίνει και αναγνώριση όσων έχει πετύχει στη σύντομη έως τώρα καριέρα του, αποτελεί για τον Γιάννη Περιστερά η πρόσκλησή συμμετοχής του στο Red Bull Rookies Cup!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Το Red Bull MotoGP Rookies Cup Selection Event 2017 αποτελεί τη διοργάνωση μέσω της οποίας θα επιλεχθούν οι αγωνιζόμενοι που θα συμπληρώσουν τους συμμετέχοντες στο Κύπελλο του 2018, που γίνεται μαζί με τους αγώνες του MotoGP σε επιλεγμένες πίστες!

Αυτό θα διεξαχθεί από τις 16 έως τις 19 Οκτωβρίου, στο Circuito De Almeria, στη νότια Ισπανία κοντά στην Γρανάδα και την Μάλαγα. Εκεί ο 12χρονος κλήθηκε ως μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας, μετά τις επιτυχίες που είχε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα MiniGP και τη νίκη του στο Ιταλικό Πρωτάθλημα CIV!

Advertisement
Advertisement

H μοτοσυκλέτα που θα οδηγήσουν είναι η Metrakit 125, μια δίχρονη αγωνιστική μοτοσυκλέτα με την οποία προπονείται ήδη στην Ελλάδα ο ταλαντούχος αθλητής.

Οι τέσσερεις κριτές που θα επιλέξουν τους πρώτους ανάμεσα στους εκατό περίπου οδηγούς από όλον τον κόσμο, είναι οι August “Gustl” Auinger (Αυστριακός θρύλος της μοτοσυκλέτας και κόουτς των οδηγών του Rookies Cup), ο Harald Bartol (Μηχανικός και πρώην οδηγός Grand Prix), ο Peter Clifford (Ειδικός στο MotoGP, πρώην ιδιοκτήτης της ομάδας Red Bull Yamaha) και ο Dani Ribalta (Εκπαιδευτής σχολής υψηλού επιπέδου οδήγησης).

Το μόνο που μένει, είναι να ευχηθούμε καλή επιτυχία!

Advertisement

Invitation-Almeria-RedBullRookiesCup640tall
RedBullRookiesCup640