Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Ντακάρ: Ποινή στον Sainz!

Ελλάδα 19:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ράλι Ντακάρ: Ποινή στον Sainz!

ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Ντακάρ: Ποινή στον Sainz!

ΑΓΩΝΕΣ

Μπορεί στην όγδοη ειδική διαδρομή του φετινού Ράλι Ντακάρ ο Carlos Sainz να είχε ήδη βάλει… αυτόματο πιλότο επιδιώκοντας απλά να διαχειριστεί το πολύ μεγάλο προβάδισμα που έχει χτίσει, υπέπεσε όμως σε ένα ατόπημα που του στοιχίζει!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ο Ισπανός πρωταγωνίστησε σε ένα περίεργο συμβάν που έλαβε χώρα στην ειδική του Σαββάτου, όπου φέρεται να συγκρούστηκε με μία γουρούνα. Συγκεκριμένα αυτή του Kees Koolen, πρωταθλητή Cross Country πέρυσι. O Ολλανδός κατέθεσε διαμαρτυρία, λέγοντας πως ο Sainz, τον χτύπησε με το Peugeot 3008DKR Maxi και δεν σταμάτησε να τον βοηθήσει.

«Δεν χτύπησα κανένα Quad! Είδα πως με τη σειρά του με είδε να τον πλησιάζω και βγήκε εκτός δρόμου. Πάτησα γκάζι και τότε διαπίστωσα πως είχε χάσει τον έλεγχο. Επέστρεψε ξανά στο δρόμο μπροστά μου και από θαύμα τον απέφυγα. Ήμασταν πολύ κοντά αλλά δεν τον ακούμπησα», είπε ο 55χρονος.

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο ο «Matador» δεν έπεισε τους αγωνοδίκες, που του επέβαλαν ποινή 10 λεπτών στον τελικό του χρόνο! Αυτό μειώνει το προβάδισμά του έναντι του δεύτερου Nasser Al-Attiyah στα 56 λεπτά και 37 δευτερόλεπτα.

Πάντως τόσο ο Sainz όσο και η ομάδα του, η Peugeot, εξέφρασαν έντονη δυσαρέσκεια για την εξέλιξη αυτή.

Dakar18-ss8-sainz-rbpool-a640tall

Advertisement

Φωτογραφίες: redbullcontentpool.com