Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Nτεμπούτο για την ανανεωμένη «ευρωπαϊκή» Ford Mustang

Ελλάδα 20:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Nτεμπούτο για την ανανεωμένη «ευρωπαϊκή» Ford Mustang

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Nτεμπούτο για την ανανεωμένη «ευρωπαϊκή» Ford Mustang

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μετά την παρουσίαση του μοντέλου στην Αμερική, η ανανεωμένη Ford Mustang κάνει την πρώτη της εμφάνιση στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Advertisement
Advertisement

Η Ford αποκάλυψε πριν λίγο τα χαρακτηριστικά και ορισμένες ακόμη λεπτομέρειες για την ανανεωμένη Mustang, που θα δούμε στην ευρωπαϊκή αγορά τους επόμενους μήνες. Για την κίνηση του μοντέλου φροντίζουν και πάλι τα ίδια μηχανικά σύνολα βενζίνης, αλλά με ορισμένες αλλαγές στην ιπποδύναμη.

Έτσι, ο «μικρός» 2,3 EcoBoost ρίχνει την ισχύ του-λόγω προδιαγραφών Euro6-στα 290 άλογα (από 320) και ο θηριώδης ατμοσφαιρικός 5λιτρος V8 ανεβαίνει στους 450 ίππους από 420 που ήταν μέχρι πρότινος. Η Ford υποστηρίζει ότι οι επιδόσεις της «βασικής» Mustang δεν έχουν επηρεαστεί αρνητικά, στην περίπτωση που το μοτέρ συνδυαστεί με το προαιρετικό νέο 10άρι αυτόματο κιβώτιο της εταιρείας και βλέπουμε πλέον στην γκάμα του μοντέλου (αναβαθμισμένο είναι επίσης και το 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο). Αλλαγές εντοπίζονται και στο set up της ανάρτησης, με στόχο την καλύτερη οδική συμπεριφορά, στο σύστημα της εξάτμισης όπου έχει τοποθετηθεί και ειδικό Mode για μείωση του θορύβου και στο τιμόνι για καλύτερη αίσθηση.

Advertisement
Advertisement

Ford-Mustang_GT_EU-Version-2018-1600-09

Ford-Mustang_Convertible_EU-Version-2018-1600-06

Advertisement

Σε αισθητικό επίπεδο υπάρχουν μικρές αλλαγές σε προφυλακτήρες & φωτιστικά σώματα, ζάντες αλουμινίου και άλλα. Εσωτερικά έχουμε τη νέα επένδυση από ανθρακονήματα για το ταμπλό και το κουμπί αλλαγής ταχυτήτων και τα έδρανα από Alcantara με επίσης ένθετα επένδυσης πόρτας από το ίδιο υλικό. Μια νέα ψηφιακή οθόνη 12 ιντσών δεσπόζει και θα παρέχει όλες τις πληροφορίες που θα μπορούσατε να ζητήσετε, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων ακόμη και αντικλεπτική προστασία.

Τέλος, αναβαθμισμένος είναι και ο εξοπλισμός του μοντέλου με νέα συστήματα για αυτόματο φρενάρισμα, ημι-αυτόνομη οδήγηση κα.

Advertisement