Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Πόσο κοστίζει το ανανεωμένο Qashqai;

Ελλάδα 0:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο κοστίζει το ανανεωμένο Qashqai;

ΑΓΟΡΑ

Πόσο κοστίζει το ανανεωμένο Qashqai;

ΑΓΟΡΑ

To μοντέλο που έδειξε το δρόμο στα SUV ανανεώνεται αισθητικά και τεχνολογικά. Μετά την πρώτη μας επαφή μαζί του στη Βιέννη στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής του παρουσίασης για την οποία μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα πατώντας εδώ, σειρά είχε τώρα η πανελλήνια παρουσίαση του από τη Nissan απ’ όπου προκύπτουν ενδιαφέροντα στοιχεία με βασικότερο, την τιμή του!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Με πόσα λοιπόν θα γίνει δικό σας το αναβαθμισμένο Qashqai που προσφέρεται με δύο επιλογές κινητήρων (μία βενζίνης και μία πετρελαίου); Εφαλτήριο αποτελούν τα 19.190 ευρώ, ποσό που αφορά στην έκδοση με τον υπέρ-τροφοδοτούμενο 1200άρη βενζινοκινητήρα απόδοσης 115 αλόγων, σε επίπεδο εξοπλισμού Energy.

Αυτό περιλαμβάνει ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέφτες, στο χρώμα του αμαξώματος και με ενσωματωμένα φλας, εξωτερικά χερούλια θυρών στο χρώμα του αμαξώματος, χρωμιομένο εξωτερικό πλαίσιο παραθύρων, φώτα ημέρας LED, πίσω φώτα αλλά και πίσω φως ομίχλης ίδιας τεχνολογίας, αεροτομή οροφής, cruise control, speed limiter, κεντρικό υποβραχιόνιο, λεβιέ ταχυτήτων με χρωμιομένο διάκοσμο, air condition, ηλεκτρικά παράθυρα μπρος-πίσω, ηλεκτρικά υποβοηθούμενο και τηλεσκοπικά ρυθμιζόμενο τιμόνι, ηλεκτρικό χειρόφρενο, ένδειξη αλλαγής ταχύτητας κιβωτίου, αερόσακους οδηγού/συνοδηγού/πλευρικούς/κουρτίνας, Hill Start Assist, σύστημα start-stop, δισκόφρενα εμπρός-πίσω, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, Brake Limited Slip Differential κ.α.

Advertisement
Advertisement

Ανεβαίνοντας ένα σκαλοπάτι στον εξοπλισμό, στο επίπεδο εξοπλισμού Acenta, η τιμή απόκτησης ανεβαίνει στα 21.290 ευρώ, με τις παρακάτω έξτρα παροχές: έγχρωμη οθόνη 5 ιντσών, LSD, TPMS, piano black διάκοσμο στις πόρτες και το ταμπλό, ασημί/σετινέ λεπτομέρειες στο τιμόνι, πίσω κεντρικό υποβραχιόνιο με ποτηροθήκες κ.α. Ακόμα πιο πλούσα είναι τα επίπεδα εξοπλισμού N-Connecta, N-Connecta Look, Techna και η κορυφαία Techna+.

Nissan-Qashqai-2018-g640
Στην ίδια έκδοση αλλά με CVT κιβώτιο, εφαλτήριο είναι τα 21.390 ευρώ.

Όσο για το diesel μέτωπο, η Nissan προσφέρει το Qashqai με τον γνωστό 1500άρη DCi απόδοσης 110 αλόγων, με τις τιμές απόκτησής του να ξεκινούν από τα 21.790 ευρώ σε επίπεδο εξοπλισμού Energy και φτάνουν έως τα 32.390 ευρώ στην Techna+.

Advertisement

Nissan-Qashqai-2018-c640tallNissan-Qashqai-2018-f640