Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Opel Corsa από… πόσο;

Ελλάδα 13:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Opel Corsa από… πόσο;

ΑΓΟΡΑ

Opel Corsa από… πόσο;

ΑΓΟΡΑ

Το Opel Corsa, διευρύνει την προσφερόμενη γκάμα του με μια άκρως ενδιαφέρουσα έκδοση και σε τιμή μάλιστα έκπληξη! Πρόκειται για την 5θυρη έκδοση Εnjoy με βενζινοκινητήρα 1.2 λίτρων, η οποία από 11.800 ευρώ, προσφέρεται τώρα στα 10.270 ευρώ.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr) 

Η έκδοση Εnjoy, προσφέρεται με πλούσιο εξοπλισμό ασφάλειας και άνεσης, χαρακτηριστικό γνώρισμα όχι μόνο της γερμανικής φίρμας, αλλά και του επιτυχημένου supermini.

«Το Corsa με την έκδοση Enjoy 1.2 στα 10.270 ευρώ σίγουρα αποτελεί την πλέον ελκυστική πρόταση αυτή τη στιγμή για τους υποψήφιους αγοραστές που θα ήθελαν ένα αυτοκίνητο της κατηγορίας Β (μικρών) αλλά σε τιμή κατηγορίας Α (μίνι), χωρίς όμως καμία θυσία σε άνεση, ασφάλεια και εξοπλισμό» δηλώνει ο Διευθυντής Πωλήσεων της Opel Ελλάς, Κος. Λεωνίδας Μισαλάκης.

Advertisement
Advertisement

Σημειώστε εδώ πως η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων και μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος. Με άλλα λόγια όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε. Σε αυτή την τιμή μπορείς να αποκτήσεις μόνο αυτοκίνητα της κατηγορίας mini, γεγονός που κάνει ακόμη πιο ελκυστικό το Corsa της μεγαλύτερης κατηγορίας…