Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

VW Arteon R-Line στη Νέα Υόρκη

Ελλάδα 1:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

VW Arteon R-Line στη Νέα Υόρκη

ΝΕΑ

VW Arteon R-Line στη Νέα Υόρκη

ΝΕΑ

Για το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης έχει προγραμματιστεί το ντεμπούτο της σειράς R-Line για το Arteon της Volkswagen. Με μικρές αλλαγές στην εμφάνιση και μόνο, μια και η απόδοση της έκδοσης που διατίθεται δεν θα αλλάξει, το έτσι και αλλιώς ιδιαίτερο Arteon, αποκτά ακόμα πιο δυναμική εμφάνιση.

Advertisement
Advertisement

 

 

Advertisement
Advertisement

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Ο μπροστινός προφυλακτήρας με τις μικρές αλλαγές στη διαμόρφωση των αεραγωγών και το πίσω «χείλος» στην πόρτα του χώρου των αποσκευών που παίζει το ρόλο της αεροτομής, είναι όλες κι όλες οι αλλαγές που προτείνει η έκδοση R-Line του μοντέλου σε ότι αφορά στην εξωτερική εμφάνιση. Οι επιλογές για τις ζάντες του αυτοκινήτου είναι αρκετές σε ότι έχει να κάνει με τα σχέδια και δύο σε ότι έχει να κάνει με τη διάμετρο- 19 ή 20 ιντσών. Ανάλογα μικρές είναι και οι αλλαγές στην καμπίνα.

2019-volkswagen-arteon-boi-530

Advertisement

Τα paddles πίσω από το τιμόνι για τις αλλαγές των ταχυτήτων είναι διαφορετικά, ενώ και οι ραφές στις δερμάτινες επενδύσεις κάνουν μεγαλύτερη αντίθεση. Χρώμιο έχει χρησιμοποιηθεί σε αρκετές επιφάνειες της καμπίνας, με το λογότυπο R-Line να κάνει την εμφάνισή του στα μαρσπιέ αλλά και στην οθόνη του συστήματος infotainment όταν ο οδηγός βάζει μπροστά στον κινητήρα. Αναφορικά με τον τελευταίο, δεν υπάρχει αλλαγή ούτε στην επιλογή του, ούτε και στην απόδοσή του, με το δίλιτρο σύνολο των 268 ίππων να είναι η μοναδική επιλογή της έκδοσης R-Line.

2019-volkswagen-arteon-boi-640

Advertisement