Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Η παρουσίαση της Jaguar F-Pace SVR

Ελλάδα 5:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Η παρουσίαση της Jaguar F-Pace SVR

ΝΕΑ

Video: Η παρουσίαση της Jaguar F-Pace SVR

ΝΕΑ

Πλούσια ήταν η παρουσία της Jaguar Land Rover και στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, εκεί όπου τράβηξε πάνω της την προσοχή η νέα, κορυφαία έκδοση της F-Pace: η SVR.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Παίρνει ώθηση από έναν υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρας χωρητικότητας 5,0 λίτρων, που αποδίδει 550 PS και 69,3 kgm ροπής. H παραπάνω ισχύς μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων, ενώ μιλώντας για επιδόσεις, το 0-100 km/h ολοκληρώνεται σε 4,3 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 283 km/h.

«Η F-Pace SVR προσφέρει την ευελιξία και το κράτημα που απαιτείται από ένα όχημα τέτοιων επιδόσεων. Όλα πάνω της, από το σύστημα διεύθυνσης μέχρι την εξειδικευμένη ανάρτηση, έχουν σεταριστεί ειδικά για ένα SUV επιδόσεων και το αποτέλεσμα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των ονομάτων F-PACE και SVR», είπε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής μηχανολόγος της Jaguar Land Rover, Mike Cross.

Advertisement
Advertisement

Η κορυφαία F-Pace αποτελεί τέκνο του Special Vehicle Operations, δηλαδή του ειδικού τμήματος βελτιώσεων της Jaguar. Οι αλλαγές δεν αφορούν μόνο αναβαθμίσεις στους προαναφερθέντες τομείς αλλά επεκτείνονται τόσο στα σωθικά του οχήματος, όσο και στο περίβλημά του.

Πατώντας εδώ  μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες για την καυτή F-Pace και στο video που ακολουθεί να δείτε την επίσημη πρεμιέρα της στη Νέα Υόρκη.