Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: H περιοδεία του Fiat 500 πήγε Μόναχο!

Ελλάδα 8:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: H περιοδεία του Fiat 500 πήγε Μόναχο!

ΝΕΑ

Video: H περιοδεία του Fiat 500 πήγε Μόναχο!

ΝΕΑ

Μετά την Ιταλία και τη Γαλλία, το «500 Forever Young Tour», η ιδιαίτερη τουρνέ που οργάνωσε η Fiat στο πλαίσιο του εορτασμού της εξηκοστής επετείου του θρυλικού 500, έφτασε στη Γερμανία!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Η περιοδεία αυτή επισκέπτεται τις ομορφότερες πλατείες της Ευρώπης και τρίτος σταθμός ήταν η πλατεία Wiener του κοσμοπολίτικου Μονάχου. Είναι μία από τις διασημότερες της Βαυαρικής πόλης, χάρη στην αγορά της – η μικρότερη στο Μόναχο – και στη φημισμένη ταβέρνα Hofbräuhaus.

Για τον εορτασμό της 60ής επετείου του 500, η Fiat μετέτρεψε την πλατεία σε ένα μικρό πλατό που ταξίδεψε τους περαστικούς στη δεκαετία του ’60. Ηθοποιοί ντυμένοι με κοστούμια εποχής και pop-up stores με vintage αισθητική, όπως ένα ανθοπωλείο, ένα café εποχής και ένα μανάβικο με παραδοσιακά ιταλικά προϊόντα, ήταν μερικά μόνο από τα δρώμενα που τράβηξαν την προσοχή του κοινού.

Advertisement
Advertisement

Πρωταγωνιστής στο ιδιαίτερο αυτό concept ήταν η νέα ειδική έκδοση 500-60th, κατασκευασμένη ειδικά για τη φετινή επέτειο του μοντέλου. Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί…

Το μοντέλο θα είναι ξανά πρωταγωνιστής στον επόμενο σταθμό της περιοδείας «500 Forever Young Tour», όπου θα επισκεφτεί μια ακόμα γνωστή ευρωπαϊκή πλατεία την ημέρα των γενεθλίων της, στις 4 Ιουλίου.