Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τον Οκτώβριο το ηλεκτρικό ημιφορτηγό της Tesla

Ελλάδα 12:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τον Οκτώβριο το ηλεκτρικό ημιφορτηγό της Tesla

ΝΕΑ

Τον Οκτώβριο το ηλεκτρικό ημιφορτηγό της Tesla

ΝΕΑ

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla Elon Musk, επιβεβαίωσε το τελευταίο χρονικό διάστημα, ότι το ηλεκτρικό ημι-φορτηγό της μάρκας θα παρουσιαστεί επίσημα στις 26 Οκτωβρίου στο Hawthorne της Καλιφόρνιας, μάλιστα στη μονάδα SpaceX.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Οι ειδήσεις ανακοινώθηκαν στο Twitter, εκεί αναφέρθηκε στο «ημι-θηρίο», ενώ ταυτόχρονα το χαρακτήριζε ως «εξωπραγματικό». Με βάση την εικόνα του teaser που είχε κυκλοφορήσει προηγουμένως, φαίνεται σίγουρα ότι είναι εντυπωσιακό. Η Tesla δεν θα προσπαθήσει να διαταράξει τη βιομηχανία φορτηγών μακρινών αποστάσεων προκειμένου να επικεντρωθεί στο 30% όλων των υπόλοιπων οχημάτων που περιλαμβάνουν στο πρόγραμμά τους περιφερειακές μετακινήσεις μεταξύ 100 και 200 ​​μιλίων. Ως εκ τούτου, το νέο όχημα προβλέπεται να προσεγγίσει τα 300 μίλια.

Τον περασμένο μήνα, αποκαλύφθηκε ότι η Tesla θέλει να δοκιμάσει αυτόνομα ημι-φορτηγά πρωτότυπα στη Νεβάδα και την Καλιφόρνια. Ένα μήνυμα μεταξύ του ρυθμιστικού υπαλλήλου της Tesla, Nasser Zamani, και του επίσημου αντιπροσώπου της DMV, τον Απρίλιο Sanborn, αναφέρει λεπτομερώς τις προθέσεις του κατασκευαστή.

Advertisement
Advertisement

Για να διασφαλίσουμε ότι βρισκόμαστε στη σωστή πορεία, πρωταρχικός μας στόχος είναι η δυνατότητα να λειτουργούμε τα μοντέλα μας δοκιμαστικού τύπου, σε συνεχή βάση στη Νεβάδα και την Καλιφόρνια σε μια αυτόνομη λειτουργία χωρίς να έχουμε ένα άτομο στο όχημα “, έγραψε ο Zamani.