Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτή είναι η νέα BMW X3!

Ελλάδα 14:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτή είναι η νέα BMW X3!

ΝΕΑ

Αυτή είναι η νέα BMW X3!

ΝΕΑ

Πρόωρη αποκάλυψη για την επόμενη γενιά της BMW X3, με τις εικόνες-δώρο να έρχονται από το επίσημο website της μάρκας για την αγορά του Χόνγκ Κονγκ! Σε λίγες ώρες αναμένεται η πλήρης online παρουσίαση της.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1, ps@newsauto.gr)

H τρίτη γενιά του γερμανικού SUV θα κάνει επίσημη παγκόσμια πρεμιέρα τον προσεχή Σεπτέμβριο, στην 67η Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (14 με 24 Σεπτεμβρίου), ενώ οι πωλήσεις του θα αρχίσουν στο τέλος του έτους.

Όπως μπορούμε να δούμε δεν έχει διαφοροποιηθεί αισθητά το σχεδιαστικό DNA της. Αλλάζει στα σημεία, αποκτώντας περισσότερες καμπύλες από την προηγούμενη γενιά. Η χαρακτηριστική γρίλια στο πρόσθιο μέρος φαντάζει μεγαλύτερων διαστάσεων ενώ πιο εντυπωσιακού σχεδιασμού είναι τα φωτιστικά σώματα. Ελαφρώς τροποποιημένο και ανάλογης φιλοσοφίας είναι και το πίσω μέρος.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό κλέβει την παράσταση ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και η μεγάλη οθόνη στην κεντρική κονσόλα στην οποία ενσωματώνονται όλες οι λειτουργίες του συστήματος infotainment iDrive. Σα να βλέπεις τη νέα 5άρα.

2018-BMW-X3-leaked-f640

Στο μέτωπο των κινητήριων συνόλων, σύμφωνα με το carscoops.com απ’ όπου γνωστοποιήθηκε αυτή η διαρροή, θα έχουμε δύο diesel επιλογές, με τις X3 xDrive20d και xDrive30d, την X3 M40i που βλέπουμε στις φωτογραφίες και φοράει 3λιτρο Twin-Turbo κινητήρα απόδοσης 360 Ps και 51 kgm ροπής, με κατανάλωση 8.2-8.4 lt/100km. Πιο μετά αναμένεται να δούμε και υβριδική έκδοση.

Advertisement

2018-BMW-X3-leaked-d6402018-BMW-X3-leaked-a640 2018-BMW-X3-leaked-b640