Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα μελλοντικά SUV της Alfa Romeo

Ελλάδα 10:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα μελλοντικά SUV της Alfa Romeo

ΝΕΑ

Τα μελλοντικά SUV της Alfa Romeo

ΝΕΑ

Oι Ιταλοί ετοιμάζονται να εξαπολύσουν επίθεση στην κατηγορία των SUV, καθώς μέχρι το 2020 το πλάνο τους περιλαμβάνει δύο ακόμη νέα μοντέλα.

Advertisement
Advertisement

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΥΖΑΣ (kf@newsauto.gr)

Η Stelvio που λανσαρίστηκε πρόσφατα είναι ένα αρκετά σημαντικό μοντέλο για την ιταλική φίρμα, καθώς αποτελεί το πρώτο SUV στην μακρόχρονη ιστορία της. Όπως όλα δείχνουν, οι ιθύνοντες της Alfa Romeo θα προχωρήσουν ένα βήμα παρακάτω και έτσι η Stelvio θα πλαισιωθεί από δύο ακόμη SUV αυτοκίνητα.

Το πρώτο εξ αυτών θα τοποθετηθεί στην κατηγορία των μικρομεσαίων premium SUV ώστε να ανταγωνιστεί προτάσεις όπως τα Audi Q3 & Mercedes GLA. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το μοντέλο θα δανειστεί τη σχεδίαση και την ονομασία από το εικονιζόμενο πρωτότυπο Kamal που είδαμε αρκετά χρόνια πριν. Η έκδοση παραγωγής θα λανσαριστεί σε πισωκίνητες και 4κίνητες εκδόσεις και κάτω από το καπό θα υπάρχει-μεταξύ άλλων-και ο 2λίτρος τούρμπο βενζινοκινητήρας της εταιρείας με τους 280 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα, με ορίζοντα το 2020 αναμένουμε ακόμη ένα SUV από την Alfa Romeo που θα ενταχθεί στη μεγάλη κατηγορία για να ανταγωνιστεί μοντέλα όπως η BMW X5. Το αυτοκίνητο θα ονομαστεί πιθανότατα Castello και θα λανσαριστεί και σε έκδοση QV με 510 ίππους. Τέλος, να σημειώσουμε πως μέχρι το 2020 η Alfa Romeo θα μας παρουσιάσει συνολικά 6 νέα μοντέλα.