Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Suzuki Xbee στην παραγωγή

Ελλάδα 6:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Suzuki Xbee στην παραγωγή

ΝΕΑ

Suzuki Xbee στην παραγωγή

ΝΕΑ

Το πρωτότυπο της Suzuki που παρουσιάστηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο, θα περάσει στην παραγωγή. Το Xbee (προφέρεται Cross-Bee) θα είναι το νέο μοντέλο με ρετρό στοιχεία στην αγορά, αυτή τη φορά από την Ιαπωνική εταιρεία.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Advertisement
Advertisement

To Suzuki Cross-Bee λοιπόν, είναι το νέο ρετρό όχημα που θα δούμε μια και εγκρίθηκε η παραγωγή του, μετά τα κολακευτικά σχόλια που απέσπασε από την πρόσφατη πρώτη εμφάνισή του ως πρωτότυπο στο πλαίσιο της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Τόκιο. Ακολουθώντας παράλληλα και την παγκόσμια τάση για crossover και SUV μοντέλα, η Suzuki θα φέρει στις αγορές το νέο μικρομεσαίο μοντέλο που η εμφάνισή του είναι και το μεγαλύτερό του ατού.

suzuki-xbee-boi-530

Με γκάμα κινητήρων που θα περιλαμβάνει το 1.000άρι turbo σύνολο, το Cross-Bee θα είναι μέσα στους επόμενους μήνες, το νέο μοντέλο της Suzuki για την Ιαπωνική –σε πρώτη φάση- αγορά. Υπόσχεται καλές επιδόσεις, οικονομία και πλούσιους χώρους, ενώ στη γκάμα των διαθέσιμων εκδόσεων θα υπάρχουν και τετρακίνητες.

Advertisement

suzuki-xbee-boi-640

Με δύο επίπεδα εξοπλισμού, το νέο μοντέλο τουλάχιστον για την Ιαπωνική αγορά θα κάνει πολύ καλή τοποθέτηση με τιμή που θα το «κολακεύει» απέναντι στον ανταγωνισμό, Ιαπωνικό και μη.

Advertisement