Live Κίνηση
Περισσότερα
Suzuki Swift

Suzuki Swift: Κορυφαία ευρυχωρία!

Ελλάδα 8:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Suzuki Swift: Κορυφαία ευρυχωρία!

Suzuki Swift

Suzuki Swift: Κορυφαία ευρυχωρία!

Suzuki Swift

Δεν έχει περάσει ακόμα ούτε ένας χρόνος από την επίσημη παρουσίαση της νέας γενιάς του Suzuki Swift που παρουσιάστηκε στην 87η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης και ήδη το αντίκτυπο που έχει στις ευρωπαϊκές αγορές είναι σημαντικό! Κι ένας τομέας που ενδεχομένως κάτνει τη διαφορά, είναι οι χώροι του – σημαντικό στοιχείο για ένα «μικρό»!

Advertisement
Advertisement

Τι έκαναν όμως οι Ιάπωνες για να κερδίσουν την παρτίδα στον τομέα «ευρυχωρία» στο μήκους 3.84 μέτρων μοντέλο; Χαμηλώνοντας τα καθίσματα, εξασφάλισαν επαρκέστατο χώρος για τα κεφάλια των επιβατών –τον ίδιο με αυτό που είχε το προηγούμενο Swift για τις εμπρός θέσεις!

Παράλληλα, εξασφάλισαν και 23 χιλιοστά επιπλέον κάθετο και οριζόντιο χώρο για τους πίσω επιβάτες. Εν τω μεταξύ, τα εμπρός καθίσματα έχουν μετακινηθεί κατά 10 χιλιοστά προς τα έξω, αυξάνοντας έτσι την απόσταση μεταξύ τους κατά 20 χιλιοστά.

Έτσι εξασφαλίζεται ευρυχωρία και λειτουργικότητα, σε compact διαστάσεις, που καθιστούν τις μετακινήσεις σε αστικό και όχι μόνο τοπίο, μία ευχάριστη εμπειρία για τους επιβάτες του νέου Suzuki Swift.

Advertisement
Advertisement

suzuki-swift-2017-m640tall

Όμως το ιαπωνικό μικρό δεν «μεγάλωσε» μόνο εκεί. Αύξηση και μάλιστα σημαντική έχουμε και στο χώρο αποσκευών. Προστέθηκαν 54 επιπλέον λίτρα, με τη συνολική χωρητικότητα να φτάνει τα 265 λίτρα. Αριθμοί που αντιπροσωπεύουν αύξηση της τάξης του 25% σε σχέση με την προηγούμενη γενιά του Swift.

Advertisement

Μάλιστα αυτή η αύξηση δεν έχει «νεκρούς» χώρους αλλά ουσία! Βλέπετε, ο χώρος αποσκευών είναι κατά 75 χιλιοστά μακρύτερος, με ιδανική διαμόρφωση του σχήματός του σε κάθε λεπτομέρεια, κάτι που επιτρέπει διευρυμένη χωρητικότητα, χωρίς να θυσιάζεται η εξωτερική εμφάνιση.

suzuki-swift-2017-p640tall

Advertisement

Βασικές διαστάσεις Suzuki Swift
Μήκος: 3.840 mm
Πλάτος: 1.735 mm
Ύψος: 1.495 mm (2WD) / 1.520 mm (4WD)
Μεταξόνιο: 2.450 mm
Μετατρόχιο εμπρός/πίσω: 1.520 – 1.530 mm / 1.520 –1.530 mm