Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρώτες εικόνες του νέου Jeep Wrangler

Ελλάδα 21:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρώτες εικόνες του νέου Jeep Wrangler

ΝΕΑ

Πρώτες εικόνες του νέου Jeep Wrangler

ΝΕΑ

Λίγες ημέρες πριν την επίσημη παρουσίαση της νέας γενιάς του Wrangler, η Jeep δίνει στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες του μοντέλου της.

Advertisement
Advertisement

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΥΖΑΣ (kf@newsauto.gr)

Η πλήρης αποκάλυψη του νέου Wrangler είναι προγραμματισμένη να γίνει στα τέλη Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια της έκθεσης του Λος Άντζελες. Ωστόσο, σήμερα, η αμερικάνικη εταιρεία μας δίνει τις πρώτες επίσημες εικόνες του. Σε επίπεδο εμφάνισης το εμβληματικό μοντέλο της Jeep διατηρεί αναλλοίωτα τα χαρακτηριστικά του, με κάποιες μικροδιαφορές να εντοπίζονται σε φωτιστικά σώματα, προφυλακτήρες και στην εμπρόσθια μάσκα.

Οι άνθρωποι της εταιρείας υποστηρίζουν ότι, εκτός της νέας πλατφόρμας που έχει χρησιμοποιηθεί, υπάρχουν πολλές αλλαγές στο αμάξωμα προκειμένου να βελτιωθεί η αεροδυναμική.

Advertisement
Advertisement

Παρόλο που δεν γνωρίζουμε-έως αυτή τη στιγμή-περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες, το νέο Wrangler θα εφοδιάζεται με δύο μηχανικά σύνολα βενζίνης, 2 λίτρων τούρμπο & 3,6 V6, όπως επίσης και με έναν 3.000 κυβικών εκατοστών diesel. Tέλος, εκτός από τη μεγάλη ποικιλία αμαξωμάτων (3θυρο, 5θυρο, soft top και αργότερα pick up), η Jeep θα εξοπλίσει το μοντέλο της με όλες τις νέες τεχνολογίες άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας.

2018-jeep-wrangler (2)